savanyúság jó ötlet :) és Taresznek egy kis üccsi belefér :)
savanyúság jó ötlet :) és Taresznek egy kis üccsi belefér :)
látszik, hogy nem voltál még :))) ha vizet akarsz ott lesz a tó :)
Na lássuk.
Tényleg érdemes tisztázni néhány dolgot.
Pörkölthöz valami savanyú ubi vagy egyéb illetve kenyér esetén valami magvas rozsos.
Ezek nem elvárások igény esetén hozok mindent magamnak, csak tudjam mire számítok.
Üdcsiből zéró kóla sörrel konbinálva, esetleg kevés mentes víz.
Ok, akkor legyen egy pöri kenyérrel, h ne kelljen köretet főzni, majd másnap a kenyérre némi vaj, sajt, oszt jó az reggelinek. Slambuc nem tom lesz e.. Judy? :-)
Másnapra semmi értelme ekkora grillt összehordani, úgyis mindenki csak folyadékot inna, meg esetleg némi zöldség, gyümölcs, az jót tesz. Mondom, kell egy nagy pörkölt meg slambuc és nem lesz gond :) No de majd Béla meg Csoki megmondják, nem én vagyok a kiskakas a szemétdombon :)
Jah, de sztem értelmes mennyiséget vásároljunk, ami el is fogy. A másnapi grilles reggeli sem volt rossz ötlet. Üdítőt meg ásványvizet is lehet venni.
Én a bnőm házipálinkájából viszek sztem, azt már Keri és Csoki is kostolta, s dícsérték, nem úgy, mint az enyémet.. :-P
Ez jó hír a csapatunk "extrém sportoló" részének!!! :D
Csoki, találjuk ki lassan a kaját is. A pörkölt szépen elkészül bográcsban, tudom javasolni! Rigóval bevásárlunk, ahogy tavaly is. Csak legyen rábólintva. Plusz Béla mit szeret inni? A vendégszeretetéért némi üdítőitallal kedveskednénk neki.
Csoki! Kb mikorra érjünk hozzád??? Jó lenne tudni az indulás miatt!
Neked max csapvizet! :DD
Fenéket, ez Csokié! Itt voltunk tavaly, ennyire be voltál nyomva, hogy nem is emlékszel? :D:D:D
Slambuc-Judy jön? Ki vagyok éhezve egy jó slambucra! :)
ez Béla háza
Gondoltam, h nem velünk, a pórnéppel akarod kipihenni a bikinivonal szőrtelenítésed fájdalmait.. :-)