Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#563282 Pyxis Előzmény: #563270

Na lássuk.

Tényleg érdemes tisztázni néhány dolgot.

Pörkölthöz valami savanyú ubi vagy egyéb illetve kenyér esetén valami magvas rozsos.

Ezek nem elvárások igény esetén hozok mindent magamnak, csak tudjam mire számítok.

Üdcsiből zéró kóla sörrel konbinálva, esetleg kevés mentes víz.

#563270 KawaBazsy Előzmény: #563268

Ok, akkor legyen egy pöri kenyérrel, h ne kelljen köretet főzni, majd másnap a kenyérre némi vaj, sajt, oszt jó az reggelinek. Slambuc nem tom lesz e.. Judy? :-)

#563268 Bendeguz Előzmény: #563262

Másnapra semmi értelme ekkora grillt összehordani, úgyis mindenki csak folyadékot inna, meg esetleg némi zöldség, gyümölcs, az jót tesz. Mondom, kell egy nagy pörkölt meg slambuc és nem lesz gond :) No de majd Béla meg Csoki megmondják, nem én vagyok a kiskakas a szemétdombon :)

#563262 KawaBazsy Előzmény: #562938

Jah, de sztem értelmes mennyiséget vásároljunk, ami el is fogy. A másnapi grilles reggeli sem volt rossz ötlet. Üdítőt meg ásványvizet is lehet venni.

Én a bnőm házipálinkájából viszek sztem, azt már Keri és Csoki is kostolta, s dícsérték, nem úgy, mint az enyémet.. :-P

#562938 Bendeguz Előzmény: #562937

Csoki, találjuk ki lassan a kaját is. A pörkölt szépen elkészül bográcsban, tudom javasolni! Rigóval bevásárlunk, ahogy tavaly is. Csak legyen rábólintva. Plusz Béla mit szeret inni? A vendégszeretetéért némi üdítőitallal kedveskednénk neki.

Csoki! Kb mikorra érjünk…

#562937 picirigo

Csoki! Kb mikorra érjünk hozzád??? Jó lenne tudni az indulás miatt!

#562885 Bendeguz Előzmény: #562870

Fenéket, ez Csokié! Itt voltunk tavaly, ennyire be voltál nyomva, hogy nem is emlékszel? :D:D:D

Slambuc-Judy jön? Ki vagyok éhezve egy jó slambucra! :)

#562862 KawaBazsy Előzmény: #562861

Gondoltam, h nem velünk, a pórnéppel akarod kipihenni a bikinivonal szőrtelenítésed fájdalmait.. :-)

#562861 matgab Előzmény: #562802

2 nap Erdőbényén:

//www.szallasguru.hu/tokaj-hegyalja-wellness-masszazs-es-bor-kostolas-3-nap-23900-ft?utm_source=mindenkupon.hu&utm_campaign=mk_561744