másold ide légy szíves
Nem ugrik oda a fórummotor, pedig a klón már okt. 4-én megmondta, hogyan lesz:
#16348, 2012.10.04 13:17 Klón
nem láttad a számítást az évi max 5mEUR-os EBIDTA-ról?
Csak a legegyeszerubb szcenarioban gondolkodva miert nem lehet elhinni, h. vannak nyereseges projektek, amik hosszabb futamideju es alacsonyabb kotelezettsegallomany mellett eltoljak a ceg szekeret?
Ha bejon a kotvenyvisszavetel, akkor van eselyuk eletben maradni. Sztem a finanszirozo az egyik nagytulaj (ktv.) es nem uj szereplo.
"Ugyanakkor némi pénz is kezd csordogálni a kasszába, hiszen például Sárospatak önkormányzatával a szerződéses együttműködést közös megegyezéssel megszüntették. A megállapodás alapján az E-Star Esco Kft. elengedi a Patakhő Kft.-vel szemben fennálló vevőkövetelésének mintegy 38 százalékát. A fennmaradó bruttó 268 millió forintot a Patakhő több részletben, 2013. december 31-ig fizeti meg. Az E-Star Esco emellett a hő- és távhő-szolgáltatási szerződésében rögzített megváltási értéken, vagyis 527 859 887 forintért adja el a Patakhőnek a tulajdonában lévő fűtési célú eszközöket, ennek finanszírozására a Patakhő december 15-ig hitelt vesz fel. Az E-Star névértéken értékesíti a Patakhőben meglévő üzletrészét."
ami megy a raffinak
már ha Patakhő kapna hitelt egyáltalán
Valami kamu van a dologban, nem először a cég életében.
A cég eddigi erkölcsi hozzáállása alapján biztos vagyok abban, hogy a kötvényesek és a részvényesek egyaránt meg fogják szívni a dolgot.
Kibírom szerdáig. Azt látom, hogy azért a PF-en ámokfutás kezdődött.
ha bejelentik a csődöt hónapokig nem kéne fizetniük, kvesek kb ugyanúgy járnának
de ők fizeti akarnak, mikor kpállomány 0
érdekes nem?
eddig folyamatos konvergálás volt a csődhöz
többször volt mintha menekülés lett volna, de mindig kiderült hogy mégsem
"ez a hitelező hirtelen honnan ugrott elő?"
Nem tudom. A lengyel bankra gondoltam, de az lehet, hogy tényleg tévút.
Valami nagy sumákság lehet a dologban. Szerdán kiderül.
ez a hitelező hirtelen honnan ugrott elő?
micsoda pech hogy resz aranytojást tojó tyúkot elseftelték és az ebitda lezuhant épp most
Én szerényebb leszek, Sly-ka... majd bevallom röviden, hogy tévedtem, feltéve, ha érdekel majd valakit :-)
arra célzott hogy a terézanya bank később hitelezve jobban járt volna
Én nem hiszek a Nagy Könyvben... a történetek abban vannak megírva.
Nagyon kerüli az 1800-as pakk diszkusszióját.