Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#563198 akpo7 Előzmény: #563183

1. Ha mindez szamodra kerdes, nem ertem, miert beszelsz csodrol...

2. Ha lenyulnak eleget a kotvenyesekrol (is), akkor eleg lehet az uj hitelre a jovobeni kisebb cegmeret altal termelt CF.

3. Nem is beszelve arrol, mi lesz, ha netan az uj partnerrel esetleg talpra allnak, novekedni tudnak kulfoldon, miutan itthagyjak csodaorszagot.

Fenti kommenteket amellett irom, h. tovabbra sem adok sok eselyt arra, h. sokan pozitivan jonnek ki ebbol a tortenetbol.

#563196 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #563191

Mesélje már el , hogy volt az mikor maga long idején úgy vette ki a magáét az Ekaki-ból, hogy nem vett részvényt. Maga egy zseni!! Vannak itt kamuzók, meg hazugok (maga az utóbbiak táborát erősíti)

Vegye fel a régi egyenruháját, oszt nézegesse magát a tükörben, közben gondoljon azokra a régi szép időkre... Vérnyomás csökkentőt sem elfeledni...

#563194 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #563192

"Ahogy látom, kezdenek izgulni a klónozott lovak.

Pedig a múlt héten mindegyik mennyire tudta a tuti infót.

A chartból nem látszódtak jó hírek. "

Ezt írta barátom... Mi van a chart ügyileg?

#563186 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #563170

Azt maga csak szeretné! Azért elég szánalmas volt, hogy ma legalább két óráig próbálta összeszedni a gondolatait, de amint látjuk ez nem sikerült. Maga továbbra is a teljes sötétségben tapogatózik... Nem lesz hitel einstand kerály Lupin. Gratulálok!

#563183 exmnbs1 Előzmény: #563182

van annyi, amennyi az adósság töredék részhez elég

az is kérdéses mekkora is ez a cég mert mennek a lánycégek kliensek sorra

#563182 Ibiza Előzmény: #563179

ha van jövedelemtermelő képessége a cégnek és egy növekedési modellje..plusz ügyfélkör..akkor egy tőkeemeléssel megvehetik a cég nagyobb részét.. nem vagyok biztos nem ez lesz a pálya.. nem csak hitelben kell gondolkodni..

#563180 exmnbs1 Előzmény: #563175

"'a tőzsdén vásárolnak.' miből? egy kanyi vasuk nincs...

te adnál pénzt nekik vásárolni ha te magad megveheted fillérekért a kötvényeket egy csődbejelentés mellett?

" írta amott watson

E-stár tulaj lettem pént…

#563179 Ibiza

E-stár tulaj lettem pénteken.. nem volt a kereskedési bekapcsolva oszt ma láttam pénteken vettem...egy pajkos pakk.. de azért hoz ha kell..

#563178 Sly-- Előzmény: #563175

Hogy egy kicsit folytassam a gondolatmenetet: a részvény árába már be volt árazva a csőd, ez most halasztódik, így okozhat megnyugvást, fölfelé menetelt az árfolyamban.

Mielőtt fölfelé beszélném: nekem mindegy merre megy, csak mozogjon. De most fölfelé gondolom.

#563175 Sly-- Előzmény: #563168

elképzelhető bármi és annak az ellenkezője is

én csapkodásra számítok, speka csak erős idegzetűeknek

fölfelé gondolnám inkább csütörtökön, de ez nagyban függ attól, milyen áron fizetik ki a kötvényeket, addig még kiderül

#563174 exmnbs1 Előzmény: #563171

szóval 18-án tegyék meg tétjeiket?

22-én pedig eredmény hirdetés lesz csődügyben?