Nyilván majd az OTP nekiszalad a könyvnek, miután előtte bukott egy nagyot kötvényen.
Nyilván majd az OTP nekiszalad a könyvnek, miután előtte bukott egy nagyot kötvényen.
...és még az 1 milliárd Ft körüli tul.kölcsöne sem úszik el, mint felszámolásban...
tegyük fel hogy csütörtökön lehet a kv-ekkel kereskedni
T+3 az 24. után van.....
Az intézményi kötvénytulajoknak a 40% is jobb lenne szvsz...mint, hogy évekig várjanak, arra, hogy valami pénzhez jussanak, ami biztosan nem lenne több 40%-nál, sőt! A kisbüfik azok nem nagyon örülnének a 40%-nak...Sőt! Mondjuk a részvényesek sem nagyon örültek a 12K-400 történetnekl (sokak, jóval nagyobbat buktak, mint amit a kötvényesek buknának, persze tudom, a kötvény nem részvény!! Van itt valakinek Ekaki kötvénye?
Nem hiszem, hogy a kisfia. A gyerek kezében Playboy van. Emlékeim szerint a kép egy erotikus tartalmú site-ról van. Én is csak véletlenül tévedtem oda.
A szörnyű hír az, hogy a kimúlás elnapolva, részvény erre a híre nem esni fog.
eszembe jutott vmi: kötvénye nincs Csabikának, de részvénye igen. Tehát ha erről a szintről a részvény felértékelődik, a kötvény pedig bagóért lesz kivásárolva, ez neki jobb, mintha fordítva lenne, ahogy jelen helyzetben elvileg tőzsdei cégnél szokás lenne.
Én is lengyel bankra gondoltam, és fedezetként a lengyel lányt kérném a helyében ha nincs még szarrá terhelve a részesedés.
EETEK 20m EUR körül volt Resz-estől
múltkor felvettek 9m-t kb
Nem tudjuk, mekkora összegről van szó. Magyar forrást nem tudok elképzelni a jelen helyzetben.
"Összeköltöztek?"
Na, ahhoz a feleségemnek is lenne egy-két szava. Nagyon régimódi.
A kerály sosem akarta a lengyel gyémántot. A kötvényesek és a részvényesek elől lesz kilopva.
a lengyel bank a fedezet többszörösét adná hitelben?
Miután nem vagyok bennfentes, csak egy egyszerű kazánkovács, azon filózom itt a nagykalapács mellett, hogy ki az a barom, aki kölcsön adna egy csődben levő cégnek. Nekem a lengyel bank ugrott be. Miután a "hitel" részletei nem ismertek, viszont a menedzsment erkölcse igencsak, biztos vagyok, hogy jó úton halad a kilopás.