Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#563122 nemértem Előzmény: #563121

Összeköltöztek? Szép kis orgiák lehetnek. Simán a gyémánt kifejezést használta, előjel nélkül.

#563120 exmnbs1 Előzmény: #563115

szóval az nem csőd ha a kv-ek egy részét fizetik ki?

nem is részleges csőd?????

#563119 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #563116

Örülök, hogy a mai véleményét IS megismerhettem .... Eddig csak félig lopták ki a gyémántot? Azt hittem annak már annyi.. Oszt ki adna kölcsönt ennek a csődben lévő cégnek? Kerály, einstand hogy vannak?

#563118 nemértem Előzmény: #563116

Várjunk csak, eddig mintha az lett volna a fixa ideája, hogy mindenható fideszes bálványai viszik a gyémántot. Mitől változott meg?

#563116 Arsene Lupin Előzmény: #563103

"és úgy betol valaki mondjuk 5mrd-ot hogy mi is lesz a fedezete?????"

Hát a fehér bőrgarnitúra nehezen ér annyit, a lengyel gyémánt pedig valószínűleg már fedezetben van.

Az persze nem kizárt, hogy lengyel forrásból jutnak valamennyi gyorshitelhez, ezzel pedig véglegesen kilopják a gyémántot a cégből. Na akkor a részvényeseknek dupla t*könszúrás.

#563115 w_ee_d Előzmény: #563111

veregessétek csak egymás vállát,hülyét csináltok teljesen magatokból mire vége lesz a történetnek ))))))))))))))))))

most meló,de ti ne lankadjatok,jövök még ma ;)

#563112 exmnbs1 Előzmény: #563108

miről beszélsz?

te pénzért toltad ide a hülyeségeid?

milyen kölcsön?

amiből még az adósságaikat sem bírják rendezni?

kvesek, valamint szállítók a felszámolási kérelmekkkel

#563111 w_ee_d Előzmény: #563109

soha nem mondtam,hogy bárkivel megbeszéltem bármit is linkmester ;)

Hiába akartok sztorit kreálni emberek köré,a tények makacs dolgok :))))))))))))))))))

#563110 w_ee_d Előzmény: #563107

portfolion-n megtalálod mikor volt,és azt is mikor tettem RABA-ba ;) árfolyamot lecsekkolod,és meg is lesz az eredmény,nem fogom beírni mennyit hozott...Legalább kis hasznodat vesszük ;)

OKOSKA:)))))))))))))))

#563109 exmnbs1 Előzmény: #563107

aki mellesleg az E-Star bennfentessel megbeszélte hogy jó lesz csak 25-ig kell várni

#563108 w_ee_d Előzmény: #563105

savanyú mi????

mármint a szőlő neked...

hm...én is dühös lennék,ha minimum 6 hónapos melómnak nem lenne meg az eredménye...

mármint amit aktívan a fórumokon töltöttél...te...mindig

mennyit kaptál linkenként?Gondolom most vissza kell majd fizetned...neked.

Bár most hogy jött lé,kérhetsz kölcsön esztáréktól,tuti adnak...

:DDDDD

#563107 Arsene Lupin Előzmény: #563100

Ilyenkor szokott kiderülni, hogy a nagy pofájú már eladta. De tegnap még felfele hülyített. Komolytalan.

#563101 Kezdolap Előzmény: #563095

hát, úgy tűnik, működik ez kicsiben és nagyban is... utóbbit megcsinálták a görögök, most már itthon is divat lesz...