Összeköltöztek? Szép kis orgiák lehetnek. Simán a gyémánt kifejezést használta, előjel nélkül.
Összeköltöztek? Szép kis orgiák lehetnek. Simán a gyémánt kifejezést használta, előjel nélkül.
sose írt olyat hogy a fideszesek a lengyen gyámántra hajtanak
szóval az nem csőd ha a kv-ek egy részét fizetik ki?
nem is részleges csőd?????
Örülök, hogy a mai véleményét IS megismerhettem .... Eddig csak félig lopták ki a gyémántot? Azt hittem annak már annyi.. Oszt ki adna kölcsönt ennek a csődben lévő cégnek? Kerály, einstand hogy vannak?
Várjunk csak, eddig mintha az lett volna a fixa ideája, hogy mindenható fideszes bálványai viszik a gyémántot. Mitől változott meg?
)
"és úgy betol valaki mondjuk 5mrd-ot hogy mi is lesz a fedezete?????"
Hát a fehér bőrgarnitúra nehezen ér annyit, a lengyel gyémánt pedig valószínűleg már fedezetben van.
Az persze nem kizárt, hogy lengyel forrásból jutnak valamennyi gyorshitelhez, ezzel pedig véglegesen kilopják a gyémántot a cégből. Na akkor a részvényeseknek dupla t*könszúrás.
veregessétek csak egymás vállát,hülyét csináltok teljesen magatokból mire vége lesz a történetnek ))))))))))))))))))
most meló,de ti ne lankadjatok,jövök még ma ;)
miről beszélsz?
te pénzért toltad ide a hülyeségeid?
milyen kölcsön?
amiből még az adósságaikat sem bírják rendezni?
kvesek, valamint szállítók a felszámolási kérelmekkkel
soha nem mondtam,hogy bárkivel megbeszéltem bármit is linkmester ;)
Hiába akartok sztorit kreálni emberek köré,a tények makacs dolgok :))))))))))))))))))
portfolion-n megtalálod mikor volt,és azt is mikor tettem RABA-ba ;) árfolyamot lecsekkolod,és meg is lesz az eredmény,nem fogom beírni mennyit hozott...Legalább kis hasznodat vesszük ;)
OKOSKA:)))))))))))))))
aki mellesleg az E-Star bennfentessel megbeszélte hogy jó lesz csak 25-ig kell várni
savanyú mi????
mármint a szőlő neked...
hm...én is dühös lennék,ha minimum 6 hónapos melómnak nem lenne meg az eredménye...
mármint amit aktívan a fórumokon töltöttél...te...mindig
mennyit kaptál linkenként?Gondolom most vissza kell majd fizetned...neked.
Bár most hogy jött lé,kérhetsz kölcsön esztáréktól,tuti adnak...
:DDDDD
Ilyenkor szokott kiderülni, hogy a nagy pofájú már eladta. De tegnap még felfele hülyített. Komolytalan.
megtalálták?
most hogy már resz sincs érdemes visszaadni..........
Ex, ezt már kb 87 alkalommal olvastuk! Megakadt a lemez? Lehet, hogy csak megtalálták a cihában azt a 20milla ojrót!
és úgy betol valaki mondjuk 5mrd-ot hogy mi is lesz a fedezete?????
Hát a hazai váll. ktv piacban lévő bizalomnak odab#szik rendesen.