Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#563493 banyaiz Előzmény: #563489

Apáméknak is ladája volt mikor meglett jogsim sokszor elkértem. Bírtam azt a gépet olyan jó volt vele horgászni menni, nem érdekelt szervó, vagy egyéb kütyük, olyan helyekre bementem vele most amiket használok max messziről nézegetném azokat a terepeket, elmenne rajta valószínű csak egy-két elem ottmaradna valahol a kátyúkban, vagy sajnálnám is ott gyilkolni.

Egy ilyen autón megtanulsz vezetni jó iskola vsz. kipörgésgátló , abs, egyéb huncutságok nélkül. Vagy téli gumi nélkül télen hóban, hátulra be egy zsák krumli legyen súly. :)

#563489 Euroman Előzmény: #563466

nekünk csak egy ladánk volt, egy 2104-es 1987 és 1996 között...debreceni merkur átvétel..fehér, barna belsővel, acélradiál gumival, fényszórómosóval....apám utolsó autója, nyugatira már nem futotta neki, mert nyugdíjas lett...pakolni jól lehetett, mert kombi volt, és a fűtése is jó volt...sokat fogyasztott, és a hatalmas kormánykereket, szervo nélkül persze, nagyon nehéz volt tekerni....télen hátsó súly nélkül ez még jobban farolt, mint a sedan...én 5 évig vezettem, aztán már csak nagyon keveset ment..akkor a többedik wartburg után előrelépés volt, ma már semmi pénzért nem kellene....1996-ban, törésmentesen, megkímélten egy vásározónak 490-ért ment el

#563466 banyaiz Előzmény: #563361

Megbízható legyen a járgány, alacsony fogyasztásra ezek a fejlesztések tetszenek pl amikkel mazda kísérletezik. Ez a sok kütyü bele ez még egy plusz hibalehetőség ami elromolhat. Főleg amilyen árakat elkérnek pluszban ezekért egy alap modellhez képest vsz használati értéke messze nincs annyi. Persze ez az irány fejlesztésben úgy látszik minden gyártó ezt követi.

Jó öreg ladával is elnavigáltam annak idején mindenféle sávelhagyásra figyelmeztetés nélkül, egyebekről nem is szólva. :)

#563368 Ibiza Előzmény: #563367

ezek kisérletek..mert az a cél autópályán mint vonat közlekednek autó konvojok..a vezetői beavatkozás lehetősége nélkül..vársz vársz és ha jön a konvoj rácsatlakozhatsz..

#563367 Kissherceg Előzmény: #563366

luxus autóról van szó és nem sportról. Tulaj éves 80.000km-t vezet európában, de ha rendszert megszokod és ráhagyatkozol, de hibázik az szopó...

Nem a kvalitásról van szó, hanem az, hogy ház árába kerülő autó rendszere hibázik... Ahogy az automata parkolást is használják sokan, mert közben inkább telefonálnak. Nem debil, de ha van a kocsiban...

#563366 Ibiza Előzmény: #563361

egy rendes sportkocsiban csak egy sima kézi váltó van.. vagy szekvenciális..

mert akkor marad meg a vezetés öröme..

Ha valaki nem tud figyelni az ne vezessen..ott a vonat.. vagy ha nem bír 4órát vezetni vezessen csak 3at..

én kb 30 éve vezetek..hálisten engem maga a vezetés az pihentet..élvezem minden pillanatát..

a csúcsom az 1300kilóméter volt egyedül és egyhuzamban..Budapest -Brussel..csak tankolni álltam meg..6-800km-eket simán lenyomom..

nekem a 7köznapi autóba az abs.a motoros ablakok és a klíma az ami fontos meg egy csomó légzsák..mostanában rászoktam a tempomatra..hoszzú távon nem rossz..

a jó ülés az is fontos.. deréktámaszos és kemény..az ülés elérjen a lábhajlatomig..extraként egy jó hangcucc..

mást nem nagyon akarok megfizetni..még tán egy üvegtető az érdekes lenne..

#563361 Kissherceg Előzmény: #563354

hát elég bugosak ezek a rendszerek... ismerősöméknek ezek a térfigyelők néha tévedtek aztán ezen felsőkategóriás kocsiknál a kár többe kerül, mint az extra amit beletettek... viccccccc

#563354 banyaiz Előzmény: #563249

Ez a sok kütyü amit mostanában beletesznek kocsikba sáv elhagyásra való figyelmeztetés, fékez magától kis sebességnél ha akadályt észlel stb ezek nem nagyon hiányoznak nekem, lehet azért mert nem is volt még ilyen járgányom ami ezeket tudta volna. Kicsit ilyen felesleges dolgoknak érzem. Aztán lehet tök jó a gyakorlatban.

Kellene a gép. :)

#563352 banyaiz Előzmény: #563222

Élőben kellene megnéznem , hogy mutat kék vhogy nincs előttem nem nagyon látok olyan színű mazdákat utakon, nekem nagyon tetszik a fehér fekete belsővel.

#562888 hosszhuszár Előzmény: #562847

Ajánlottam úgy is, kp-t is,de egyik sem érdekelte...kevesellte, állítólag 8m számolta be valamibe....én 5,5-et kínáltam érte, nem izgatta....

mondtam ok,majd jövőre szimpatikusabb lesz az ajánlatom....

nagyon nehéz eladás.....

#562887 hosszhuszár Előzmény: #562842

sosem kellett használnom,csömörön 1 x tengelyig érő sárból kijött, minden kapcsolgatás nélkül..))

#562846 KawaBazsy Előzmény: #562843

Azt a legtöbb tudja. Pl a mostani kedvencem, a Pajero Pinin super SEL ECT váltója utsó állásban lezárja a központi difit, ill rendelhető hozzá önzáró difi a hátsó tengelyre. Ennél meg mindhárom megy gombnyomásra, tehát ha csak 1 kerék tapad, akkor is megy.