melózni te jársz fórumokra bennfentes
http://privatbankar.hu/reszveny/megegyezett-sarospatakkal-az-e-star-fizetnek-a-raiffeisennek-251541
melózni te jársz fórumokra bennfentes
http://privatbankar.hu/reszveny/megegyezett-sarospatakkal-az-e-star-fizetnek-a-raiffeisennek-251541
érdeklődjél macikától, megírtam a Ha lenne topikban anno
))))látom ismát betámadtak
nem csodálom a sárospataki eladással( majd egyszer pénz a banknak virtuális hitelből) nincs mit dicsekedni
Dicsák nem válaszolt arra a kérdésemre hogy a lengyel operációt eladták-e már
csakúgy mint a RESZt, az überszerzeményt
még van 5 munkanap, de inkább 4 az, hosszú hétvégék előtti munkanap a bevásárlást szolgálja
Exmnbs tegnap a Pf-en melózott egész nap.
Írt egy érdekes dolgot.
Nem szereti mikor a kamuzók poziból osztják az észt! Azért érdekes ez, mert tavaly mintha lett volna pozija E-starban, és felfelé várta, úgy osztotta az észt.. kamuzva.
Jah igen. Büszkén írta azt is valakinek, hogy ATH-kon szállt ki (hol máshol, ugye) és az a valaki pedig beragadt, most homokba dugja a fejét.
A nagy Ex, a kisbüfik megmentője! Ez az öröm számára!
"Mert teljes egzisztenciájuk az éppen aktuális hatalomtól függ."
Mondja az, aki Papcsák seggében lakott jó ideig.
A paramétereimet kérdezze Edétől, ő még nálam is jobban ismeri őket.
Az arányos csapás elve nem ugyanaz, mint az azonos csapás.
Kicsit mennyen el maga is pihenni, aztán térjen vissza kecsegtető meglátásaival:D
Na de mi lesz a kötvényekkel?
Mindig az a mocskos pénz áll a legszebb barátságok útjába. Milyen jól összejöhetne ez a fórumtársaság vasárnap délutánonként egy jó focira, meg utána pár sörre. De nem, itt mindenki pénzt akar keresni a másikon, aztán ez a vége. :(
Lehet itt mindent használni. Nincs tiltólista.
Lehetek én is klón, de mivel már találkoztunk személyesen is, így ez elég furcsa.
Egyébként engem megjegyzem nem zavarsz, csak lehet le kéne írni, hogy igen "Én" vagyok. A ködösítést nem szeressem.
Gratula az utód születéséhez egyébként! Jó egészséget.
Áruljátok már el, hogy milyen szavak vannak tiltólistán? Volt itt már kapufa, most ez.
Van szavakra kizárólagos használati engedélye egyeseknek? Ha igen, légyszi mellékeld.
Egyébként a linkelés nagymestere a spiclikém, ezek szerint te pedig a klónja vagy.
Most már örülök, hogy én is ezt a nicket választottam, úgy látszik, ez itt majdnem mindenkire jellemző. Nem lógok ki a sorból.
Áruljátok már el, hogy milyen szavak vannak tiltólistán? Volt itt már kapufa, most ez.
Van szavakra kizárólagos használati engedélye egyeseknek? Ha igen, légyszi mellékeld.
Egyébként a linkelés nagymestere a spiclikém, ezek szerint te pedig a klónja vagy.
Most már örülök, hogy én is ezt a nicket választottam, úgy látszik, ez itt majdnem mindenkire jellemző. Nem lógok ki a sorból.
Pont ezt akartam javasolni én is, az arányosság nevében. De aztán letettem erről, mert ez lenne az igazi ügynök halála. Az ilyenek szeretnek a sötétben bújkálni, a neten szájkaratézni.
Bátor, jellemes emberek.
Csak azt felejtik el, hogy foghatóak. Mert teljes egzisztenciájuk az éppen aktuális hatalomtól függ. Bátrak, de ha ellenszél fúj, rögtön bújnak vissza a patkánylyukba.
"parancsra cselekedtem". Csak ez nem lesz mindig elég.
ha rosszalkodtok mindenki nevét címét felteszem, aztán kezdődhet az éhezők viadala :)))
Lupin bá, Magával hogy lehet személyesen elbeszélgetni? Arányosan felrakhatná a címét, nevét.
Már többszörösen beigazolódott, hogy Ede jött vissza basztatni. Hülyíteni már nem nagyon tud, ennyi maradt neki. Adatai fent vannak a neten, ha esetleg valaki el akar vele személyesen is beszélgetni, megteheti.
"Akkor sem volt szép."
Nem szépnek, hanem arányosnak szántam. Ehhez a továbbiakban is tartom magam.