Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#562818 nemértem Előzmény: #562816

Akkor sem volt szép. Amúgy nincs szükség ügynökökre, én ennyi megrettent embert életemben nem láttam. Mindenki fél mindenkitől, féltik az állásukat. Állami munkahelyen mindenről jelentések tömegét kell írogatni. Gondolom, Utoljára Kuba lehetett ilyen. Nálunk a kései cucualizmust ehhez képest szabadon és gondtalanul élték meg az emberek.

#562816 Arsene Lupin Előzmény: #562813

Szerintem arányos volt a b*sztatással és a lespiclizéssel. Olyan környéken nőttem fel, ahol pofon nem maradt viszonzatlanul.

Amúgy hülye az Ede, mert ha tényleg ügynök lennék, már rég elkapták volna a tökét.

#562813 nemértem Előzmény: #562812

Minden cukkolást félretéve, ez tényleg Rákosi meg Fidesz szellemű beírás volt. Akárhogy is, semmi keresnivalója nem lenne itt az ilyen iránynak!

"Neve, anyja neve, születési ideje és lakcíme fent van a neten,"

#562812 Arsene Lupin Előzmény: #562809

Két év alatt:

1. Ugrott a maximális reszpekt.

2. A zsigeri gyűlölet után hirtelen a kerály spiclije lettem.

3. Ede a kerály helyett már a szélsőjobb híve.

#562810 Dicsák Előzmény: #562809

Lupin bá, néha nyissa ki az ablakot, nehogy Magára büdösödjön a levegő a nagy bentlétben! Nyugtasson meg, néha azért napra is szokott menni?! Javaslom ezt, mert szüksége lenne egy kis fényre! A sötétség előbb-utóbb legyőzi :)

2011.12.27 19:01 Arsene …

#562809 Arsene Lupin

2011.12.27 19:01 Arsene Lupin (VIP) Re: nincs cím Címzett: @Formerplayer

Miután olyan éles szemmel és penge aggyal észrevette, hogy tök hülye vagyok a tőzsdéhez, nagyon elszomorodtam magam. Aztán beírtam a google keresőbe a tőzsdefórum formerplayer szavakat. Na és mit találtam a tárolt változatban?

------------------------------------------------------------------------

Szerző: formerplayer

2010. május 7. 8 óra 33 perc

Cím: RE: Ma Hozzászólás

Kedves Lupin Úr!

Maximális reszpekt a tőkepiacon tanusított meglátásaiért,80%-ban magam is egyetértek vele,tisztelet a beismert hibákért...

De ezt a kerályozást abbahagyhatná már, kicsit gázos az a zsigeri gyűlölet, ami árad a szavai mögül. Úriember minimum lehetőséget ad a cselekvésre, a bizonyításra a másiknak, aztán kritizál....legalább 1 évet adjon nekik....ha kérhetem....

--------------------------------------------------------------------------

2012.06.21 21:50 Muskatl…

#562808 Arsene Lupin

2012.06.21 21:50 Muskatli (Kezdő fórumozó) Ket nyomi

A mai esemenyek utan Former üzeni: "mulatságos látni, hogy az epeömlés milyen emberi mélységekre képes.A józan ítélőképességet is próbára teszi, hiszen már az utcán is formerek ezrei jönnek szembe.. Köszönöm jól vagyok, eszemben sincs egyelőre visszatérni, a privát lev.lista tagjaival történő kommunikáció pontosan elég. Mindössze annyit üzennék a két balféknek --a mosónőnek és kirúgott jegybankárnak--: jönnek lassan az újabb gyomrosok, készüljetek! Ahogy hitel sem lett végül, úgy csőd is lesz, a kötvényre se lesz pénz és új külföldi befektetők is elkerülik a céget....

Ja, és azt észre fogjátok venni, ha visszatértem..de nyár végéig pihenhettek, szerintem gyűjtsétek az erőtöket, szükség lesz rá...Na lö páá.."

#562807 Arsene Lupin Előzmény: #562806

Ezzel a nyomozósdival és Tigra-üggyel nagyon mellélőtt, Ede.

Amúgy örülök, hogy bírja a gyűrődést, mert lesz itt még virtuális pofozkodás. Én maradok annál, de nem biztos, hogy minden átb*szott speki is csak a virtualitás talaján marad majd. A hatóságok meg majd eldöntik, mit csinálnak magával. Általában ők a finomabbak.

A klónokat valóban egyre nehezebb követni. Egy azonban biztos, minden Istók Edének kiosztott esetleges tasli jó helyre megy. Aztán a klónok majd osztozkodnak.

#562806 Klón Előzmény: #562805

Maga menthetetlen,öreg spiclikém, de jól van ez így.-:). Amíg ködöt szurkál, veszélytelen és szórakozatató.Döntse már el, hogy "Ede", muskátli, dicsák, formerplayer,kénes dénes vagy nyeretlen vagyok éppen? Rossz munkát végzett,spionka, ezért megdicsérni nem fogják.Az idő meg csak fogy.Tikk-takk.

Tigra ügyben meg érdeklődjön egy kicsit a környezetében, ott páran tudni fogják a megoldókulcsot.

Eszembe sincs kipiszkálni innen,szórakoztat az együgyűsége, az agresszivitása is atipikus a maga szakmájában lelepleződés után. Az más kérdés, hogy nemsoká lekapják.Jobb, ha készül rá.

"Ede" pedig bírja a gyűrődést:-)

#562805 Arsene Lupin Előzmény: #562789

Ugyan már, Ede. Bűzlik a beírása formerplayer stílusától.

"maga nem a szellem embere, ez már nem először derül ki."

Szellemi teljesítményemmel sosem dicsekedtem. Buta kis kazánkovács vagyok.

"interneten keresztül még keveseket inzultáltak"

Neve, anyja neve, születési ideje és lakcíme fent van a neten, Ede. A hatóság és az átvert spekik is megkereshetik egy is "beszélgetésre".

"Úgy látszik, nem fogadta meg a tanácsomat a Tigra-mentes éjszakákról."

Továbbra sem tudom, hogy ez mit jelent. Valakivel nagyon összetévesztett. Sebaj.

Kipiszkálni innen nem tud. Úgyhogy vagy menekítse a s*ggét, vagy kösse fel a gatyáját, Ede. Az idegeire fogok menni.

#562801 Bendeguz Előzmény: #562798

Volt egy lehetőség anno a honlapon, lehetett kérni email értesítőt a hírekről. Soha egyet nem küldtek.

#562789 Klón Előzmény: #562762

Nem ért maga semmit..ezt már megszoktuk.Legalább őszinte először,amióta olvasom.

A pikírt megjegyzés sem jött át a beton-bunkerről.Mondjuk nem vártam mást, maga nem a szellem embere, ez már nem először derül ki.

Azért elárulhatná, hogy pár hetes pályafutásom alatti "teljesítményem" kit sarkall bosszúra?

Maga nagyon benézett valamit, de ha engem bosszúval fenyeget, mert hülyére vettem az állandó savazásával, szájkaratéjával, akkor hibázott igazán nagyot.Egyrészt láthatóan fogalma sincs, ki vagyok valójában. Kin fog bosszút állni,spionkám? Másrészt interneten keresztül még keveseket inzultáltak,pláne nem egy nyugdíjas nyomozó. Ez az indulat azért meglepett, reméltem, a tartását megőrzi. Meg némi humorérzéket is feltételeztem. Ha már az állását lassan el is veszti.

Úgy látszik, nem fogadta meg a tanácsomat a Tigra-mentes éjszakákról. Maga tudja.

Azért az igazán,nagy csa…

#562782 Kiss Zoltán

Azért az igazán,nagy csattanó lenne a végére,ha még október 22-ig is sikerülne kihúzniuk,igazi hír nélkül.Mi lenne itt 24-én reggel,4 nap kereskedési szünet után,miután bejelentették a csődöt,bele sem merek gondolni!

#562781 Arsene Lupin Előzmény: #562778

Ez itt most nem piaci várakozás meg szentiment kérdése, hanem elemi matematika.

Ha egy vasgolyót elejtünk, akkor az le fog esni. Az nem lehet, hogy csak azért is felrepül, mert sokan mondják, hogy le fog esni.

#562778 Bendeguz Előzmény: #562762

Annyira egyértelmű már a csőd és a szopi, hogy kizárt hogy igaz legyen! Ez lesz a trükk. A legutóbbi nagy forgalmú ralliban bevásároltak a bennfentesek, utána kicsiben a cimborák, rokonok, szomszédok. Megy a paráztatás, cikkek, médiakampány. És végül minden rendeződni fog, az árfolyam meg tízszerezni.

#562777 rbbj11 Előzmény: #562747

ahhoz képest, hogy letorkolltál amiatt, mert csuklóból klónnak kiáltottalak ki, mikor megjelentél, úgy beszélsz itt, mint aki legalább 1 éve mindenről képben van....

De milyen büszke voltál a kezdő fórumozó létedre :)