:DD
"Én már betonbiztos bunkerben vagyok"
Ez nem olyan biztos, Ede. Ha társas bűnelkövetési alakzatba csomagolják az ügyet, elkapják a t*két. Amúgy semmilyen bunker nem tudja megvédeni néhány behülyített speki személyes bosszújától.
"kelet-budapesti régióban egyre gyakrabban feltűnő fekete astrákra gondolok"
Ebből semmit sem értek. Szerintem nagyon mellélőtt.
rekkentően drága lett az utóbbi napokban, mehet be 300 alá
"Rózsaszín Lóharapás"???
brrrhhggh))))
"én, a gyula, meg a tótottó"
kabaré jelenetsorozat a Horn érából" Ez a negatív csúcs. Hogy jön ide az éra?!
"Ki ez a dugni való nő a képen? Á, csak én vagyok a Rákosi érából"
"Ráadásul már az is többször tudatta, hogy nem áll a rendelkezésére a kötvények fedezete, de erősen dolgozik azon, hogy forráshoz jusson. Ez utóbbi szándékból arra is következtethetünk, hogy hamarosan újabb, a szerda estihez hasonló érdekeltség-eladást jelent be."
http://www.vg.hu/vallalatok/energia/e-star-kis-adossagrendezes-388961
a képjavító szoftver ezt a képet generálta az érettségi tablókép helyreállítása után:
"én, a gyula, meg a tótottó"
kabaré jelenetsorozat a Horn érából
Ki az a Tót Ottó? (és miért nem tartóztatják le izibe?)
Nekem fontosabb küldetésem van a földön, mint holmi hejjjesírással szöszmötölni... hagyom a dagadt ruhát a mosónőre..
Hogy maga milyen feszült, spiclikém, csak nem a vesztét érzi?
Tudja,nyugalom, a hosszú élet ritka.
Én már betonbiztos bunkerben vagyok,"Csabika" meg gondolom megoldja. Valami egyéb parancs mára?
Egyébként ez volt az utolsó nyugodt hétvégéje.Nemsokára meg fogja ütni a guta,azt hiszem és még csak nem is a kelet-budapesti régióban egyre gyakrabban feltűnő fekete astrákra gondolok:-)
Nyugi öreg,relaxáljon. Ne szívjon mindent mellre, borozzon,"Gizikézzen", élvezze az utolsó magabiztos napjait:-)
Ráadásul ifjú piromán koromban sikerült megállítani vele egy vonatot. Talán életemben nem futottam olyan gyorsan, mint akkor....
Azért az OTP-t "szegénykéim"-nek titulálni,elég nagy vakmerőség.
Be kell látni, két fajta kimenetele lehet a dolognak .
Az egyik, ami nem kizárt, hogy a jó Fidesz a nemfizetésével rákényszerítette a jó Soóst, hogy adja el nekik de tüstént a győri cuccot, ennek fejében mondjuk a tartozásuk 70 % megadják.
Ebből illik azokat kifizetni ,akik potenciálisan megtudnák semmisíteni az egész céget.
A kötvényesek szegénykéim nincsenek abban a helyzetben, hogy ugráljanak, ha mondjuk átváltják kamatozó részvényre a papírjaikat, az is tiszta nyeremény a 100% szíváshoz képest.
Persze ha a bankoknak nem törlesztenének, akkor nem lenne Cég, részvény értéke 0 , kötvényes kapna semmit.
A Vitriol féle verzió, ABC sorrendben mindenkit letartóztatnak, később a letartóztatókat is vasra verik, rövid időn belül csak hárman maradnak szabad lábon, a kerály, Ő, meg Ex. Ja meg a Tót Ottó...