Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#562731 Arsene Lupin Előzmény: #562727

"Hogy mentek régen ezek a kihalgatások?"

kihalgatások --> kihallgatások

Helyesírási gyakorlatokkal kínozták a gyanúsítottakat.

#562724 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #562719

Volt ott lófej az ágyban is :-) Van valami nyomravezetői díj? Lassan a kerályi tévén is megjelenik a fényképünk...mint különösen veszélyes bünözők.... bár ha kérhetném, ne egy képen szerepeljek a Dénessel, mert az nagyon előnytelen lenne a számomra ! Mást egyébként nem érdekel a buli? Én tényleg mennék, ha hívnának, a világért sem hagynám ki a bulit!

#562719 Fornit Előzmény: #562707

Ezek már tényleg a maffia módszereihez nyúlnak:)))

Már van gyanusított is: :-D

16978 2012.10.09 18:30 Nyeretlen_Keteves

"Én ezúton szeretném felajánlani két napi munkám az E-star-nak (teljesen ingyen.. fizetni valszeg úgysem tudnának), arra az esetre, ha Hódmezőizén kellene egy kis segítség az eszközök leszerelésére, szétverésére stb, a lényeg, hogy valami destruktív munka legyen, szóval ha kell segítség én szívesen megyek, mert a világért sem maradnék ki a buliból."

16983 2012.10.09 19:07 Kénes_Dénes

"Pedig világosan fogalmaztam nekik múlt héten, ha megy a Csabron tárgyalni aláírják amit az orruk elé dug, oszt mehetnek, jó napot, ha nem akkor jön a kocsijuk megtrutymózása. Le kell utaznom intézkedni valamelyik éjjel, pedig lenne dolgom még ...."

"Majd szétszedjük a várost :-) "

16985 2012.10.09 19:12 Nyeretlen_Keteves

"Jössz szétszedni? Oszt bírod-e a munkát?

#562718 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #562714

Bár nem vagyok a hétvégén ügyeletes, de azért szemem a pályán, nehogy valaki félrevezesse a nagyérdeműt az értesületlenségeivel....

#562716 Arsene Lupin Előzmény: #562714

Azért mártírt már ne gyártsunk a kamuztatókból.

Mi újat akar tőlük hallani? Megmondták, hogy lesz pénz a kötvényekre. Punktum.

Amúgy ha a sok beragadt brain stormingolt volna 12K-tól lefele, sok bukót megspórolt volna.

#562715 Arsene Lupin Előzmény: #562707

Szerintem baleset volt.

Az eset egyben felhívja a figyelmet arra, hogy a gáz és a fűtés nem gyerekjáték. Remélem, hogy Lézer Jani kiskazánjai megfelelő gonddal lesznek beüzemelve, már ha nem csak blöff az egész.

#562714 Dicsák Előzmény: #562672

Milyen jól is jönne most egy jól értesült hülyítő.. nem kellene annyi braint elstormingolni :)

Lupinék mindet elűzték, marad a storming.

#562707 Kissherceg Előzmény: #562704

Csabi keményít?

"Kigyulladt a Vásárhelyi Városi Televízió épülete péntek éjjel Hódmezővásárhelyen; a lángokat megfékezték, senki nem sérült meg - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Arany-Tóth Attila elmondta: péntek éjjel érkezett a riasztás arról, hogy tűz ütött ki a városi tévé épületében, az Ady Endre utcában. A kiemelt, kettes fokozatú tűzhöz kiérkező egységek megállapították, hogy az épület földszintjén lévő sérült gázóra miatt az épület telítődött gázzal. A robbanásveszély miatt a környező épületekből tizenegy lakót ki kellett telepíteni, két fekvőbeteg elszállítását is megkezdték, amikor a gázszolgáltató szakembereinek sikerült a főcsapot elzárniuk.

A tűz az épületben nem terjedt tovább, a stúdióban egy ember volt, őt kimenekítettek – közölte a szóvivő.

A tűz keletkezésének okát vizsgálják."

#562701 Arsene Lupin Előzmény: #562697

Jaj, Ede, hát már a hétvégén sem nyuszik?

"Cserélje már le azt az átkozott szoftvert,öreg."

Nagy valószínűséggel nem én vagyok a legöregebb a topikban.

"Amúgy elárulhatná, hogyan zajlik egy ilyen ellenőrzés."

Most naiv vagy hülye? Vagy mindkettő?

Amúgy Ede, nem megy semmire a piszkálódásával. Inkább mentse a seggét, mint Csabika! Ha a lengyel gyémánt eltűnt a kötvényesek és a részvényesek elől, nem áll meg a nyomozás Csabikánál.

#562697 Klón Előzmény: #562691

Cserélje már le azt az átkozott szoftvert,öreg. Még mindig a Táncdalfesztivál győzteseseit emlegeti, amikor éppen az X-faktor 5 zajlik.

Amúgy elárulhatná, hogyan zajlik egy ilyen ellenőrzés. Egy kis szakmai kikacsintás itt a hétvégére tekintettel,grátiszba.:-)

#562691 Arsene Lupin Előzmény: #562688

Veszprémben megyében is lesz rendesen diszkont. Hova is tartozik Eplény? Nem akarom részletezni, hogy mit és milyen sűrűséggel ellenőriznének szegény Holle anyón.