Akkor én még várok 11000 környékéig :)
ha már lúd, akkor legyen disznókövér!
Vettem még egy "kicsit"!
Helyes! Gratulálok.
Toljuk már le az egész piacot a béka segge alá ;-)
csak tudnám, hogy ha kitalálom, hogy most már el kell adni, mert esni fog, akkor miért kezd el emelkedni. Amikor meg arra gondolok, hogy a francba, ne menjen nélkülem, akkor meg miért kezd el esni...Ha nem emelkedne nélkülem, és hinnék a saját szememnek, akkor egész jól tudnék kereskedni a tőzsdén, de hová jutnánk mi kommunisták, ha azt is elhinnénk amit a sajtá szemünkkel látunk?!?!
hát anyám NYESz számláján tartom a pénzem, ott remekül működik, de az igazából mégis az én pénzem...Nem tudom, utalj át valamennyit és meglátjuk, hogy akkor hogyan működik!
matgab, azt próbáltad ha utalok lét és abból veszek működik e a faktor? vagyis az általad megtermelt vagyonnál vagy másnál is?
ismerjük el, hogy a faktor hatékonysága utóbbi időben folt esett. Sosem késő :)
szerintem szavazzuk meg, most hogy a motoros shortos is zárt, hogy matgab adja el a mol részvényeit :o)))
jó, de mindig akkor száguldozik, amikor eladom (ld ma pl...)
És mindig be is írom! túl telhetetlen vagy , ilyenkor zárni kell a shortot!
nono otpben sokat kell teljesítened, 2900óta veszed és itt száguldozik az árfolyam... Mértékkel. :) 8ks buxnál már lesz miből adnom :)
még henci wazzeg?!?!
Nem vagy te egy csöppet telhetetlen? Eddig is bevállaltam már többszázezer bukót, hogy nyerőben gyere ki a shortjaidból!
Itt lenne az ideje, hogy elkezd törleszteni , hova küldjem az ÁFA-s számlát??
be kéne már vezetni a matgab indikátort. Valami spy progit tenni a gépére, ami büdös nagy piros villogót indít be a monitorunk tetején, amikor vesz.