Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Csányi-birtok avatóján Orbán

#562765 Arsene Lupin Előzmény: #562763

Szerintem a Miska nem vállalja. Van olyan érzésem, hogy kezd elege lenni a kerályi udvarből.

#562763 xmann Előzmény: #562638

Pártforrasok alapján a három befutoeselyes: Matolcsy, Rogán , Varga . De gondolom a jó király az utolsó napig nem dönt, aztán ha rosszul alszik akkor majd lesz egy negyedik

Re: nincs cím

#562683 banyaiz Előzmény: #562680

titkos fegyver? Hát szerintem túlságosan öntudatos és nem eléggé forradalmár közeli polgártárs ahhoz beleférjen a képbe. Még a végén önálló gondolatai támadnának, és annál nagyobb veszély nincs. :)

De végülis nem lenne rossz szerintem, nem tudom mennyi esély van rá.

Surányí sem kizárt. Állí…

#562680 Arsene Lupin

Surányí sem kizárt. Állítólag a mnyp-k lenyúlását is ő javasolta a kerálynak.

#562675 banyaiz Előzmény: #562648

Megnézed eléggé trend az, hogy a régi káderek kerülnek ugyanarra a posztra Pintér pl , vagy pszáf elnök előző ciklusban is most is , szóval ebből a szempontból Zsigának bérelt helye van . Az más kérdés, hogyha rossz fát tett a tűzre akkor a NER kíméletlenül megbünteti , és nem lesz elnök. :) Szerintem nincs sok ember aki elkötelezett forradalmár és alkalmas jegybankelnöknek, ezért lehetséges, hogy ráfanyalodnak Járaira feltéve ha térden állva kezet csókol Viktornak megbánja bűneit, feloldozást kér, és leteszi a nagyesküt soha többet nem mond ellent a párt irányvonalának. Még egy kötőszó erejéig sem.

Az más kérdés, hogy ő egyáltalán ezt akarja e.

#562607 banyaiz Előzmény: #562587

Dzsoni? Ehhez is ért, biztos vagyok benne el is vállalná gondolkodás nélkül. Ne fessük az ördögöt a falra:)

#562586 banyaiz Előzmény: #562585

Heim jó lenne, őbelőle kinézem , hogy eligazítja a nagy szakértő kormányt, hogy húzzanak vissza a saját szakterületükre és azt szerkesztgessék. Járai az már határeset, más nem is jut eszembe Mellár, Chikán kilőve mert kritizálnak. Varga megint határeset, de vsz neki több esze van annál, hogy ezt elvállalja, mert állandó konfliktushelyzetbe kerülne a saját pártjával , de lehet, hogy ő marad a végén kizárásos alapon.

Félek , hogy csak droidot sikerül találni, főleg ha az is cél.

#562585 Palimadár Előzmény: #562580

Én szentül meg vagyok győződve arról, hogy a miniszterelnök úr egy önálló gondolkodásra és cselekvésre képes, határozott, az ellenvélemény kimondásától sem visszariadó karakán személyt keres és talál, aki nem egy báb, egy paprikajancsi. A miniszterelnök úr számtalan jó tulajdonsága közül az egyik, hogy szereti a saját gondolkodással és akár ellentmondással is élő embereket. Körein kívül.:-)

#562580 banyaiz Előzmény: #562415

Bárki is vállalja el remélem egy határozott figura lesz aki érti a szakmát, és van tekintélye. Ha egy Pali bácsi jellegű figura vállalja csak el (nem lepne meg ha nem lenne túl nagy tolongás hiteles emberek körében a pozícióért) akkor térdre imához.

#562434 Dr. ursi Előzmény: #562426

kj eddigi megnyilatkozásai alapján ős állib bérenc :o) kizárt.

erdélyi tamás ?

#562426 Arsene Lupin Előzmény: #562415

Király Julira tippelek. A kerály tanácsadója volt a 98-as választásokkor. Megvan benne a nőkre jellemző kompromisszumkészség. Jelenleg nagyjából egyenlő távolságra van a kerályi udvartól és az ellenzéktől.

#562415 Spade Előzmény: #562253

ne foss, Simor helyett csak jobb jöhet, ot már lehetetlen alulmúlni, remélem...

Az h ki jöhet érdekes, Jára? nem nagyon ambicionálja, Varga ? a kormányból nem nagyon szoktak egyból odamenni, Heim ? esetleg, lehet valamelyik külső tag is vagy olyan aki már volt tag...

#562253 banyaiz Előzmény: #562125

Rákukkantunk majd.

Van olyan félelmem , hogy Simor távozásával a jegybank működése ehhez a filmhez válik hasonlóvá.

Re: nincs cím

#562249 banyaiz Előzmény: #562199

Milyen lesújtó véleménnyel vagy embertársaidról. :) Felőlem mindenki abban hihet amiben akar, csak nekem ne legyen muszáj egyetérteni.

#562245 banyaiz Előzmény: #562118

Fene tudja nehezen tűrik a kritikát de azért csak nem került az osztályellenség kategóriába:)

Dr ursi: Mégsem vagyok olyan elvetemült gonosztevő, liliomtipró? Nem is gondolnád de tele vagyok ám meglepetéssel. :) Nehéz a feladata Viktoréknak ez kétségtelen , de muszáj lenne a színvonalat javítaniuk, vannak olyan dolgaik , hogy nálam már baltáért kiált.