Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#562538 Arsene Lupin Előzmény: #562530

Amúgy az alapprobléma az, hogy jelenleg aszimmetrikus a piac, mivel lehetetlen shortot nyitni. Ezért aki magasnak érzi az árfolyamot, az nem tud shortolni, aki viszont alacsonynak, az áttételesen is tud longot nyitni.

#562537 Arsene Lupin Előzmény: #562534

Ember, arra utaltam, hogy aki ezekre a dumákra emlékszik, az jó eséllyel még nálam is öregebb. Öreg emberek pedig szoktak egymás egészsége felől érdeklődni.

#562534 nemértem Előzmény: #562528

Hopp-hopp , a jó öreg anyagcsere terítéken. Vitriol bácsi, az ágytálat cserélik rendesen a nővérkék? Azért ha meg akarja fogni a popsijukat, ne a kakiről beszéljen nekik egyfolytában!

#562530 birkanyiiroo Előzmény: #562503

"... első éves anyag lehet a közgázon."

A mindennapi életben hasznosítható gazdasági ismeretek kb. 95%-át az első éves tananyag tartalmazza. Jószág ebben az esetben az adott - vagy célszerűen kialakított - ársávban a pillanatnyi kereslet/kínálat által rendelkezésre álló E-Star részvények kereskedésre bocsátott összessége. Újabb hozadék generálásához a jelenlegi egyensúlyi ár jelentősebb elmozdulására volna szükség. Azon az új szinten aztán újra indulhat(na) a Gossen-ciklus.

Egyszerűbben megfogalmazva, a jelenlegi ársávban az eladók olcsónak találják, a vevők pedig drágának. Patthelyzet. Az ársávon belüli mozgás (mozgatás) az adott árszint kimerülése miatt (vélt vagy valós telítettségérzet) egyre kevesebb hozadékkal jár.

Újabb kecsegtetésre vagy még az eddiginél is szörnyűbb armageddon elhitetésére volna szükség egy újabb ársáv kiaknázásához. )

#562528 Arsene Lupin Előzmény: #562521

"annak mámorában fetreng a kapitalista ifjúság"

A végén még kiderül, hogy én vagyok a fiatalabb. Akkor Ön egy vén trotty. Vérnyomás és anyagcsere rendben?

#562521 Ibiza Előzmény: #562516

hazudik..coca coláról hitte kábítószer..annak mámorában fetreng a kapitalista ifjúság

#562514 Ibiza Előzmény: #562495

jó duma, kitől tanulta.. még jó dumát sem tud kitalálni.. Ibizát majmolja

#562503 Arsene Lupin Előzmény: #562488

Megnéztem, első éves anyag lehet a közgázon. Esetünkben a jószágok az alternatív befektetési lehetőségek?

#562482 Spade Előzmény: #562404

mondjuk kétségtelen h aljat fogott itt az estar, és a forgalom is megélénkült, talán az lehet a magyarázata h a shortokat ezen a szinten visszazárják és ezt meg akarják tenni a kötvényes bingóig..

#562472 Ibiza Előzmény: #562462

:) maga biztos egy milliárdos kazánkovács..azért lóg itt egész nap mert unatkozik a hajóján..

#562471 Ibiza Előzmény: #562412

ne legyél már ilyen..úgy sem érzékeli.. kutyorog a sufnijában a lopott wifin lóg és örül elkergetett téged..a blogodat sem neki csinálod..az megy oda aki akar..ne légy gyerek.