El kell ismerni, jó írás. Szabad asszociációs agymenés, de jó.
Azt nem értem, ha valaki jó valamiben, az miért foglakozik a tőzsdével, amihez viszont semmi érzéke.
El kell ismerni, jó írás. Szabad asszociációs agymenés, de jó.
Azt nem értem, ha valaki jó valamiben, az miért foglakozik a tőzsdével, amihez viszont semmi érzéke.
Úgy látom, hogy itt néhány "emberke" túl sokat hisz magáról.
Ez kész!
Amikor Herci kiadja a köteteket, akkor ezt is bele kell tenni! :)))
Ennek sajnos igen nagy lehet a valószínűsége... a múltkori kalapozás után is addig számolgatta a management a lóvét, míg huss eltűnt az egész, de most szemem a pályán , és olyat csapok a Csabika kezére ha próbálkozik, hogy attól ő fog megzöldülni nem az energia...
"Számolgatjuk mi van a kalapban.."
Azért csak figyelje a kezeket, nehogy minden számolásnál egy kicsit kevesebb maradjon a kalapban. Ha nagy méretű a kalap, vegyenek elő inkább egy kisebbet vagy egy gyermekbilit, mert Csabika igencsak nagyvonalúan enged az összegekből.
a sarki zöldséges mondta,már ő is alternatív energiába fektet
Honnan jött az infó? A meteorológustól? A nap is máshogy fog sütni?
limit lesz záróra,ne ijesztgesd a befektetőket,ez tuti infó
Kicsit nem vagyok itt, és már "hisztérikusan hiányolsz" ? Számolgatjuk mi van a kalapban.... (nem sok)
azért itt több ludasnak is meg kéne férni, nem küldözgetünk...
"klónok merre vannak?"
Ne fesse a lovat a falra!
"Blogom is szünetel a maga kedvéért."
Azt csinál a blogjával, amit akar. Azért majd jelezze, amikor kiszórta a pakkját.
"Ez év októberétől a kormány kifizeti az érintett gazdálkodóknak a 240 millió forintos támogatást, amelyhez a jogszabályi környezet megteremtését az EU Bíróság döntését követően sem biztosította az előző kormány. "
és ezidáig, azaz több mint 2 év óta a jelenlegi sem
Rendben Lupin úr!
Megkért hogy kussoljak, kussolok!
Megígérem nem szólok addig itt!
Ennyi a különbség köztünk. Ha zavarok, elmegyek.
Megtettem ezt RFV topikban is, oda sem írtam többet 10K alatt.
Blogom is szünetel a maga kedvéért.
Kitiltották 10Kn RFV topikból mert azt mondtam esik az árfolyam.
Kitiltanak itt, mert 400on azt mondom, megér egy próbát, és 500tól vettem lefele.
Rendben
Semmi sem kötelező.
Üdv.
Sok sikert a kitartó kollégáknak!
Sziasztok!
Kénytelen fizetni.
Ne hülyítsen már! Itt f*sik nyilvánosan, és 10 darabos felbillentéseknél örömtáncot jár. Alig várja, hogy felmenjen a papír 500-ig, hogy valamilyen szerencsétlenre boríthassa végre a pakkját.
Szerintem kussoljon be minimum 500-ig, ott majd jöhet egy örömtánccal.
Szerintem maga jobban fosik, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt eltrevezte.
Két hónapon belül is pánikoltat, amióta megjárta az árfolyam az 590et.
580on mondtam kakukk itt a vége. Onnan lejött.
Most 440körül az árfolyam. 365ös két hónappal ezelőtti alj fölött az árfolyam.
Maga ezt a két hónapot végigpánikoltatta, így ha kérhetem ne oktasson ki!
És ne foglalkozzon minden nap a fosásommal, ahhoz túl keveset pánikolok itt.
Ismeri maga a BUX hati topikból a munkámat, itt még töredékét nem látta, úgyhogy ne beszéljen nekem a fosásról..
és a továbbiakban ne provokáljon, mert semmire nem megy vele.
lepereg rólam. Néha sajnos meg is kell válaszolnom feltett kérdéseit is, így muszáj voltam nyilatkozni most is, a következő idézeteire nem írok.
Ember, a csőd és az árfolyam jelenleg két független dolog.
1. A csőd az elkerülhetetlen.
2. Shortolni lehetetlenség, akinek van, az meg reménykedik még. Az alapok meg nem tudják kire borítani a pakkokat.
3. Nincs forgalom, csak Ön f*sik itt nyilvánosan. Engem nem zavar, csak röhögök azon mennyire összesz*rta magát.