Regisztráció Elfelejtett jelszó

Solar

First Solar to Build 13M…

#564393 rbbj11

First Solar to Build 13MW Solar Power Plant for Dubai Electricity & Water Authority

Project is Phase One in UAE's Planned 1GW Mohammad Bin Rashid Al Maktoum Solar Park

DUBAI, United Arab Emirates & TEMPE, Ariz.--(BUSINESS WIRE)-- First Solar, Inc. (Nasdaq: FSLR) today announced it has been selected by the Dubai Electricity & Water Authority (DEWA) to construct a 13 megawatt (MWDC) solar photovoltaic (PV) power plant in Seih Al Dahal, approximately 50 kilometers south of Dubai. Under the terms of the agreement, First Solar will provide engineering, procurement and construction services, as well as its advanced thin-film PV modules.

The 13MW solar PV power plant is the first phase of the landmark Mohammad Bin Rashid Al Maktoum Solar Park, named after the leader of the Emirate of Dubai, an AED 12 billion project that is expected to eventually cover 48 square kilometers and produce 1,000MW of clean energy for the nation's capital using both PV and solar thermal technology.

Re: nincs cím

#564392 rbbj11 Előzmény: #564281

ezt fújod, mióta fslr témához hozzászóltál. :)

Ahhoz képest, h. milyen kiszámíthatatlan, 3x lehetett 20-ról vastag nyerőt eltenni rajta, egyedül azzal a módszerrel, hogy 20 dolláron belépni, 10 milliós forgalmú emelkedő napon kilépni....

Még vissza is veszem! Jö…

#564301 Nyeretlen_Keteves

Még vissza is veszem! Jövőre 50 dolcsi minimum:-) Egyébként ma felhívtak és kölcsön akarták tőlem venni valami zavaros történettel !?? Nem értettem! Történt már valakivel ilyen?

#564289 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #564278

Egyébként köszi kolléga! Ha nem olvasok itt erről a cégről (azt sem tudtam, hogy létezik:), akkor most haszon sem lett volna télire :-) illetve őszire..

#564232 Roberrtto Előzmény: #564221

Nem, nekem ez most rázós, főleg ilyen drágán. Azt azért bánom, hogy 20 körül nem vettem bele, gondolkodtam rajta pedig. Dehát ez ilyen, kockázat azért még mindig hatalmas, persze a nyerő is az lehet, kérdés a gyorsjelentés milyen lesz.

Mikor is jön a gyorsjelentés?

#564221 rbbj11 Előzmény: #564213

persze, hogy jobb lesz a többinél. Egyedül nokia kelhetne vele %-os nyeröben versenyre.

De nemrég még bárhol említettem, hogy jó lesz hosszú távra, elég szkeptikus voltál. Kezded megszeretni? :)

Ha jó lesz a gyj és tömeges shortok záródnak, akkor nem 30-ig, hanem 45-ig is mehet, még idén

#564213 Roberrtto Előzmény: #563892

Nem semm iez a papír azért. Aki 2 hete 20 alatt vett az már majdnem 25% hasznot realizálhat.

Ha jön egy nem túl rossz gyorsjelentés mehet 30ig is év végéig.

Hosszú távon ha nem megy csődbe lehet ez lesz a legjobb, nem a facebook, zynga, nokia.

#563892 rbbj11 Előzmény: #563842

ráadásul majdnem elértük a tipikus 10 milla feletti forgalmat, ami kimerítette eddig mindig az irányt.

Sok short stop repült itt szvsz

#563842 Janicroft Előzmény: #563826

Ugyanezt éreztem amikor láttam hogy 8%-ot emelkedett, elolvastam a hírt az indonéz 100MW-os projektről, ami nagyjából ennyi is volt semmi több, szóval ezt most szerintem felfele reagálták túl a befektetők.

#563826 rbbj11 Előzmény: #563824

én is vhogy úgy érzem, most egy ideig nem haladja meg a mai árat jelentősen...

#562206 Fornit Előzmény: #562173

Szept 5-én nem hagyott rést.

Nyitott rést a mait látom meg aug 1-2 között 15,78-16,71 között.

#562200 Fornit Előzmény: #562006

Úgy néztem a sormintát az utóbbi időben (szept óta) h a nagy esések utáni első zöld gyertyába bele lehet venni. Most már mondhatjuk hogy harmadszor volt így.

#562196 rbbj11 Előzmény: #562173

rés is, statikus támasz is, és az oldalazásból korábbi letörés alapján számolt célár is ezen a környéken van. Ezért írtam már előbb is, hogy környékén. Én sose számolok pontos értékeket, mert tapasztalatom szerint sose matematikai pontossággal történik a tőzsdén semmi. Ki szoktam számolni vmilyen értéket, és ráhagyva egy szubjektív játszóteret, a kimaradást a lehető legjobban elkerülve, meghatározok egy célt. Így lett 18.5. Alapvetően tök mindegy, hogy vki 18.7-en vagy 18.5-ön száll be, már ha lemegy odáig, és épp nem néhány cent miatt marad le a belépőről.

#562173 Janicroft Előzmény: #562160

miért 18,5? Nem 18,65-nél hagyott egy rést szeptember ötödikén? Vagy nem ezért gondolod hogy le kellene jönnie oda? Egyébként az kb. 17% innen, két rossz nap vagy egy rossz GYJ és már ott is van szegénykém.... :)