mennék is, ha nem is menekülésszerűen, csak a közel 80 éve szüleim már nem bírnák a váltással járó strapát....úgyhogy amíg maradok, igyekszem minden szinten geczy viktor rendszerét lejáratni
mennék is, ha nem is menekülésszerűen, csak a közel 80 éve szüleim már nem bírnák a váltással járó strapát....úgyhogy amíg maradok, igyekszem minden szinten geczy viktor rendszerét lejáratni
néz amikor utoljára tavaly deceberben menekültek :o) és vitték át a bankszámlákat meg ilyenek :o))) hamar felejtesz.
tele volt az ilyen szennylapok ezzel hogy euróba váltani külf nbankszámla és menekülés stb.
nos, aki bevette :o) ma meg is nézheti magát.
pl. naccerű kontraindi 2690-es otépéját adta el mint őrült 2990-n és váltott át euróra 320-n hiába is győzködtem volna, akkor már tudtam rég hogy nem érdemes, mert te fajta :o)
na ő gondolom kurvára jól járt :o)
de ahogy gondolod, én spec örülnék ha a hozzád hasonlók elmenekülnének :o))) már megbocsáss.
a cikk elején lévő dőlt betűs részt akár én is írhattam volna. Kísérteties, hogy más is így érez....egy bécsi kávéház teraszán ülő osztráknak, vagy a Hofbrauhausban ülő bajornak valószínűleg nincsenek ilyen gondolatai:
http://index.hu/belfold/2012/10/11/a_politika_es_a_kozhangulat_miatt_menekulnek_a_magyarok/
a benzin luxus??? röhej...németországban egyetemistáknak, munkanélkülieknek is röhögve futja autóra, benzinre....a helyi járatot felére ritkították, 40 percenként jön az én irányom....várjon a büdös, hideg megállóban a faxom....csak diákok és nyugdíjasok járnak vele....sok helyre megyek, csomagom is van, kocsi az egyedüli alternatíva
ezekszerint neked telik benzinre :o) akkor nincs nagy baj.
mindig is azok szoktak rinyálni akiknek van mit a tejbe aprítani.
"banyaiz, nem egyszerű a helyzeted, nehéz partnereid vannak:)) de kitartás, ha van kedved hozzá:))én csak néha vakkantok, de úgysincs értelme.."
.
jófej vagy, semmi gazdasági érvet nem mondtatok csak általánosságokat puffogtattok míg én érveltem, ennek tényleg semmi értelme.
De már 300 EURHUF körül mondtam h egyszerű a dolgotok shortoljátok a HUF-t, nem kell többet tenned neked se állj helyt a véleményedért, ne csak az üres levegőpbe beszélj, sok sikert hozzá...
életérzésemet dopeman bazd meg című száma fejezi legjobban..nem kedvencem, dem sztárolom, de ez a szám - a Himnusz részlettől eltekintve, amit nem kellett volna bele tenni, mert szent és sérthetetlen -telitalálat....a fideszseggnyalókon kívül mindenki ezt gondolja a mai hétköznapokról..
köszi....vidékiként kb 20 éve nem szálltam bkv-ra, és a helyi és helyközi közlekedést sem veszem igénybe...kórházban csak hálapénz hatására kapta meg családom a megfelelő minőségű ellátást, és ez nem is fog változni, ha az orvos annyit kap, mint egy kukás...iskola választás kérdése, de ott is néha pofára megy a dolog
most nincs mutyi, ááá, dehogy!:-DD
soha ekkora muytizás nem volt kis hazánkban, mint az utóbbi 2 évben.
olvasva korábban már pár hsz-edet nekem elég erősen az jött le hogy te a mutyi nagy hívője és művelője vagy.
persze hogy nem tetszik ami most megy.
hogy adóznod is kell.
amiből egész mellesleg a közszolgáltatásokat finanszírozzák: tudod a bkv-t amin bliccelsz, a kórházakat ahol várni kell h bejuss valami vizsgálatra, az iskolákat ahol azt hiszed majd megnevelik a kölyködet helyetted, stb.
imf se érdekel, vál. regisztráció se, tulajdonképpen az egésztől csömöröm van...a törvénygyártól, közgéptől, lézerjanitól, rogántónitól, horthyszobortól, játékgéptrv-től gyáravató műfocista macskajancsitól...
én azt látom, hogy a "hétköznapi embereknek", akik nem akarnak semmit, csak nyugalomban élni, semmi nem terem, megélhetés is csak nagy kínok közepette....fidesz megélhetési politikusok, fideszközeli vállalkozók (simicska, wáberer, tiffán végnélkül sorolható) seggnyalók gazdagodnak....én, mint pártfüggetlen kisember csak a drágulást, a munkanélküliséget és a lózungokat látom hallom, tapasztalom....közel az ötvenhez, a munkanélküliség határán egyensúlyozva azon igyekszem, hogy ami megvan legalább azt ne vegyék el, legalább azt ne kelljen eladni megmaradáshoz
a média, mint az köztudott, erősen baloldali túlsúlyú.
elég csak a tulajdonosi körökre egy pillantást vetni.
Cinkus dolog magyarországi adócsökkentésről beszélni. Csak tavaly 26 új adófajtát vezettek be. Persze tudom, hogy az adót Magyarországon nem a zemberek fizetik.
banyaiz, nem egyszerű a helyzeted, nehéz partnereid vannak:)) de kitartás, ha van kedved hozzá:))én csak néha vakkantok, de úgysincs értelme....jobboldali média által nem hagyom maga megmételyezni....sajnos a mindennapokban itt élve úgyis látom, tapasztalom, hogy mindennap csak rosszabb...hazugság úgyis minden szavuk
"Szűkülő fizetőképes kereslet mellett sehogy."
.
Na, már haladunk :), ha pedig recesszió van és az MNB jövöre is kb. azt vár, az nyilván szűkíti a fizetőképes keresletet hiszen nem visszaesésben szoktak fizetést emelni, meg el is bocsátanak, és ezzel a kör bezárult, ha recesszió van márpedig az van és azt is várnak akkor nincs inflációs nyomás.
.
Persze h bíznak az adócsökkentés kereslet élénkítő hatásában , mert annak egyértelműen az a hatása lásd pl. amerika, de ha az EU-ban recesszió van az ránk is hat. De most képzeld el ha adót is emelnél az hogy hatna a gazdaságra, erre is barkácsolhatsz egy elméletet h az adóemelés hogyan pörgethetné fel szted a gazdaságot, mondjuk az is nobel díjat érne :)
köszönet aggódásáért :o) januárban is kellemes időnk volt, igaz elvegyült a tömegben jó pár más gondolkodású aktivista :o) vagy nevezzük inkább provokatőröknek , esetleg megfigyelőknek őket ...
Ettől aztán dobnának egy hátrabukfencet sok helyen. :)
Na majd folytatjuk de részemről most ennyi.
...
az exportot kell felpörgetni.
a fogyasztást nem kell felpörgetni.
főleg ahogy ment ez anno hitelből.
ha az export pörög, vonja magára a belső fogy élénkülését.
megint el vagy tévedve.
nem kell fogyasztani mindenáron.
termelni kell és exportálni és az majd valós !!! valós belső fogyasztás generál.