Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#561994 Arsene Lupin Előzmény: #561986

"Lehet,hogy új lesz,azon már"zsugorodási stratégia lesz" a főoldalon!"

Az öregember elmegy az orvoshoz és elpanaszolja, hogy baj van a szerszámával, nagyon összement.

- Mutassa! - mondja az orvos.

Az öreg előveszi.

- De jóember, magának igen tekintélyes a micsodája. Még az is rá van tetoválva, hogy RÓZA.

- Hát ez a baj, doktor úr. Tudja, hogy mi volt rátetoválva? VITÉZ NAGYBÁNYAI HORTHY MIKLÓS MATRÓZA.

http://www.viccesviccek.hu/Roza

#561992 cédrus Előzmény: #561990

Mondjuk a tegnapi hír után azonnal kiálltam volna én is a könyvből, de ha azt mondjátok, hogy eddig is így volt, akkor tévedtem, elnézést.

Hát ma tényleg csak a vi…

#561990 cédrus

Hát ma tényleg csak a vicces vevők állnak kötvényeknél, akkor lehet, hogy tényleg benéztem. Szép. Pedig olyan ember is mondta, aki ilyet nem nézne el, de akkor lehet, hogy mégis.

#561988 exmnbs1 Előzmény: #561986

szerintem a hőágyú képét, amin mindig új dátum volt, nem akarják mutogatni a hitelezőknek

#561986 Kiss Zoltán Előzmény: #561964

Nekem sem sikerült!Pedig igen élveztem nézegetni a friss 2011-es adatokat!:(

Lehet,hogy új lesz,azon már"zsugorodási stratégia lesz" a főoldalon!

#561976 Arsene Lupin Előzmény: #561975

Vegye észre, hogy én mindig csak a hülyítésekre reagálok. Mint most is. De egyszerű: ne olvasson bele a hozzászólásaimba. Esetleg van némi mazochista beütése?

#561975 nemértem Előzmény: #561966

Dolog, hogy a cégről leírja ugyanazt több ezerszer, de legalább ezt a mesehős gyártást abba hagyhatná.

Én mindig egy sipákoló vénasszonyt látok , aki eres kezeiben lévő járóbottal mindenkit fenyeget a nem létező hős fiával. / már amikor nem az emésztés színes világából merít /

#561967 Hathor Előzmény: #561966

Mindenki eltünt, csak mi maradtunk, meg az árfolyam :D

Tudja.. ha nem lehet a milliárdokat kifizetni kötvényeseknek, mert ez el van különítve, akkor minden pénzecske jól jön.. :D

Re: OTP-E-Star paritás

#561963 Hathor Előzmény: #561955

Van mit behozni! Vegyen maga is.

Már JP is mondta..

Micsoda nap!

Bux 1.6%pluszban 12MRD forgalommal.

OTP 4%pluszban, FHB nemrég 7%pluszban.

Rekord mennyiségben fogynak a kincstárjegyek négyszeres túljegyzés mellett, csökkenő hozamok mellett. CDSünk éves aljon!

OTP éves csúcson!

Süt a nap! :D

#561958 Arsene Lupin Előzmény: #561954

"Továbbra is kívánok magának Tigra-mentes szép napot:-)!"

Kérdezték tőlem, hogy mi ez a Tigra. Ha nem Ibiza, akkor nagyon eltévedt az erdőben, Ede.

OTP-E-Star paritás

#561955 Arsene Lupin

Volt vinnyogás az 1:1-es OTP-E-Star paritás idején. Most ez már több, mint 10.

#561954 Klón Előzmény: #561924

Ebben maradtunk,spiclikém. Javasolnék azért egy szoftvercserét lassan.Tudja,olyat, ahol az output szerint a kerály maximális önérdek-követő, ahol Jani lehet bosszúálló, de mindig szófogadó kisfiú, ha az óvóbácsi összehúzza a szemöldökét. Lajos pedig át is veszi a placcot, de nem megy fejjel a falnak.

Azért feltűnően ne húzzon el, ha lekapják hirtelen.

Továbbra is kívánok magának Tigra-mentes szép napot:-)!