ki a szerencsés fővállalkozó a keopos melóra?
Új vélemény? A kedves elemzőnek vagy mi az izének eddig kellett gondolkoznia, hogy akkor ez jó vagy nem jó :-)) Gratulálok neki! (vagy ő esetleg máshonnan kapja a véleményét?)
Persze, hogy nem. Ki fogják nyírni a céget. Lézer Jani betámadása és a Jobbikkal való összehálás megbocsáthatatlan bűn. Nem szép dolog, de így működik a politika az egész világon.
Amúgy a baloldal is feltűnően kussol. A Jobbik ágyasait ők sem akarják megvédeni.
Ede, Ede, közelében sincs az igazságnak.
A napi 20 óra az túlzás, bár tényleg van némi függőségem.
A kiegyezés-közeli állapot meg a szokásos hülyítés. Már a reménysugár is már felbökné a chartot, de eddig csak a chart-rajzoló csinált háromszor is majmot a libákból.
A kerály nem kiegyezős fajta, Jani bosszúálló, Lajos pedig át akarja venni a placcot.
Ede, Ede, már sokszor hülyét csinált magából a blöffjeivel.
Cég Aj. Vétel
1 1 600 db 41,2000 HUF
Eladás Cég Aj.
43 860,0000 HUF 58 db 2 2
49 999,9000 HUF 10 db 1 1
50 000,0000 HUF 100 db 1 1
55 000,0000 HUF 100 db 1 1
Napi min: N/A Napi max: N/A
Nyitó: N/A Előző záró: N/A
Cádrus, ezen figyeld a nullákat 41.2Hufon a vevő
a cikk vajon miért született?
nakem úgy tűnik az önkormi adósság pozícionálása volt a főcél
Tereljen csak öreg, pontosan ismeri ön mind a megbízóit, mind a munkahelyét. Lehet itt hülyíteni egyeseket a "féregirtó" altruista hozzáállásáról, de normális ember nem ül a gép előtt hajnal 5-től éjfélig, folyamatosan savazva egy állítólag hozzá semmilyen módon nem köthető céget. Ha maga nem volt sohasem befektetője az E-Star-nak, de mégis napi 20 órát tölt heteken, hónapokon keresztül az internet előtt ezzel a céggel foglalkozva,nos, az nem véletlen. Munkáját végzi,ennyi,kár is erre több szót vesztegetni.
A novemberi megjelenésével én nem büszkélkednék, már írtam, akkor adtak kilövési engedélyt"odafönt" a cégre, maga pedig hűséges spicliként "véletlen" akkor jelent meg itt.
Mivel nagyon összetéveszt valakivel --talán jobb is ez így magának--, a szakmai kvalitásaira sem lehet túl büszke. Most sem látja, hogy kiegyezés-közeli az állapot. Majd szólnak Önnek, de akkor el kell majd számolnia az összes internetes mocskolódásával(férgek, tolvajok,kitalicskázók stb). Mondom én, fogható, Arsene Lupin.
Na mentem, Tigra-mentes napokat kívánok magának. Bár nem hiszem, hogy elfogja tudni kerülni.-)
Annyira bírom, hogy erste ilyen jó könyveket ad mindig netbroki könyvben.
OTP árfolyam 4310 szép csúcson. Könvy meg 4256körül boklászik.. :D
mindig ezt csinálja.. sosem tudom mennyi az árfolyam.
Mivel a kötéslistában is 4310van, meg a charton is, inkább annak hiszek, de hogy hol ki áll bent a könyvben, azt nem tudom.
És hogy ne legyen annyira off. rajta van e-star könyv is :D
Amúgy a klónok nevében is köszönöm a cikket, a megspórolt 490 forintot elverhetem Ekaki-ra.
Ez a rész kimaradt:
a MANCS ban otp és AEGON-t írták kötvényesnek, otp-t a 2012-es tulajának, itt otp, Generali, Allianz, Takarékbank a jegyzők
úgy kéne dönteni hogy az auditált hiányában a vagyonról nincs reális kép
a portfoliobefektetők semmit nem tudnak, nem hallanak megoldáskeresésről, tárgyalásokról
Ki az a Benke? Gondolom mert jól érzi magát!
Drágák voltak a bulik...
egyéb rövidtávú kötelezettség
ki írná alá?
Benke miért lép le?
a RESZről nem írhatott
a 6-7mrdot pedig nem találta meg
egybe cseng a Mancsos 20m EUR-ral
Csabika 800 millájával mi van, azt már visszafizette magának?
ezt a képet kerestem elektronikusan, mellé akartam tenni a Sarospatakit
a cikkben a szerző eladja, hogy sem a bdo, sem a Deloiitte nem írta alá a 11-es beszámolót és az is feltünt neki hogy úgy négyszereződött meg a közölt veszteség (másfél mrd-dal megnőtt) amit az önkorm adósságok nem magyaráznak
elkezdi számolgatni hová is lett a bevont kb 14mrd huf, meg is találta a szerző belőle a felét
"2012 nyarán már olyan likviditási helyzet volt a cégnél, hogy a tőzsdei díjak is problémássá váltak"
majd a következő bekezdésben jön a bmw-kből, Lexusokból álló flotta és a bérelt magánrepülős utak még az osztrák konferenciára is.
jogi felelősségre vonás hiánya
a Concorde-dal kapcsolatos PSZÁFhoz fordulásról
"A kritikát nem viselő attitüd mindig azokra a tőzsdei kibocsátókra jellemző, amelyek valamit rejtegetni szeretnének