Re: nincs cím
Klón Előzmény: #561885Tereljen csak öreg, pontosan ismeri ön mind a megbízóit, mind a munkahelyét. Lehet itt hülyíteni egyeseket a "féregirtó" altruista hozzáállásáról, de normális ember nem ül a gép előtt hajnal 5-től éjfélig, folyamatosan savazva egy állítólag hozzá semmilyen módon nem köthető céget. Ha maga nem volt sohasem befektetője az E-Star-nak, de mégis napi 20 órát tölt heteken, hónapokon keresztül az internet előtt ezzel a céggel foglalkozva,nos, az nem véletlen. Munkáját végzi,ennyi,kár is erre több szót vesztegetni.
A novemberi megjelenésével én nem büszkélkednék, már írtam, akkor adtak kilövési engedélyt"odafönt" a cégre, maga pedig hűséges spicliként "véletlen" akkor jelent meg itt.
Mivel nagyon összetéveszt valakivel --talán jobb is ez így magának--, a szakmai kvalitásaira sem lehet túl büszke. Most sem látja, hogy kiegyezés-közeli az állapot. Majd szólnak Önnek, de akkor el kell majd számolnia az összes internetes mocskolódásával(férgek, tolvajok,kitalicskázók stb). Mondom én, fogható, Arsene Lupin.
Na mentem, Tigra-mentes napokat kívánok magának. Bár nem hiszem, hogy elfogja tudni kerülni.-)