Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#561888 Arsene Lupin Előzmény: #561848

Szerintem pedig visszafogott. Kerülte a talicskázás témáját. Amúgy korrekt de nem oknyomozó cikk.

Jó az elején Csabika a hülyegyerek frizurával. Az érettségi tablón is ezt erőltette.

#561887 Hathor Előzmény: #561883

Na megjöttem az első bringa körröl.

Te klón! Vigyázz magadra! :DDDD

király, hogy nekem is lett klónom.

Lupin már régen tudta..

Na most összezavartam valakit?!

Valaki szóljon már Pannergynek, meg Rábának, hogy ma nem Ők a sorosok az esésben.

Herceg is mondta! Rába fel!

Na meg pannergy a jövő papírja.

E-star meg csődben, mire emelkedik már?!

E-starnak 250en a helye..

Hallatlan!

#561885 Arsene Lupin Előzmény: #561835

"de a korányista spicli sem lenne meglepő, ismerve a kis szemüveges bértollnokot."

KGT-nek biztosan nem dolgoznék. A 80-as évekbeli kötvényügyeletei óta nem kedvelem.

"gazdaságvédelmi osztályra becsatornázott internetes adathalászatért felelős, nyugdíjaskorú spicli-provokátor"

Nem tudom hogy van-e még egyáltalán GVO, de biztos, hogy nem egy állítólag trotty és szellemileg nulla öregemberrel dolgoztatnának. Remélhetőleg vannak fiatal munkatársaik, akik időben lemásolták a zuglói szerverről az azóta eltűnt file-okat. Úgy sejtem, Ede, hogy magáról is nyitottak már aktát.

#561883 w_ee_d Előzmény: #561874

szóval talált!! :DDDDDDDDDDDDDD

jaja,sajnos hiába is tagadnám,Hathor klónja vagyok...De akkor most hogyan tovább szüzi???Esetleg erre valami linked nincs??? :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Re: Figyelő cikkből

#561871 exmnbs1 Előzmény: #561864

benne az év üzletembere cím,

profit előre lekönyvelgetése

Soós kölcsöne sima tulajdonosi hitel

"örökké nem sikerülhettek a rv ügyletek, 10-11K-s árnál már elfogytak az újabb bewszállók, előjöttek a fundamentumok"

és a levlistára a levelek mentek .......

#561867 w_ee_d Előzmény: #561857

ne légy már ilyen felületes kérlek!!!

június elseje nagyon tág...Hány óra hány perckor szóltál???ez a minimum,hogy erre oda figyelj!!

Szeretem amikor még mindig tudsz egyet magadba rúgni... :DDDDDDDDDDDDD

Te amolyan szeplős kis szüzi lehetsz amúgy,SZTK keretes Ray-Ban-el,aki arra élvez,ha önmagát igazolhatja non-stop!!!

VICC VAGY! :))))))))))))))))))))))))))))))))

Re: Figyelő cikkből

#561864 exmnbs1 Előzmény: #561852

akkor highlightokból néhány

benne van az auditált mérleg hiánya több helyen

csődvédelemről kgynek kell döntenie, hitelezők, beszállítók "felszámolást kezdeményezhetnek, és ez beelőzi a csődvédelmet"

állítólag Benke már felmondott

#561857 exmnbs1 Előzmény: #561788

te miután átjöttek akkor szóltál

én még a pf-en még előtte 10K-nál június elsején hogy túlterjeszkedtek

#561835 Klón Előzmény: #561818

Tereljen csak, öreg. Bár a korányistát nem én mondtam,macikát nem ismerem, de a korányista spicli sem lenne meglepő, ismerve a kis szemüveges bértollnokot.

Én csak azt állítom, hogy maga a gazdaságvédelmi osztályra becsatornázott internetes adathalászatért felelős, nyugdíjaskorú spicli-provokátor. Semmi több, a "spicli-kém"-et egy kedves megszólításnak szántam:-)

#561824 w_ee_d Előzmény: #561818

milyen tippek is jöttek be egészen pontosan?milyenek nem jöttek be?mik voltak a tippek?

Kicsit sokat képzelünk magunkról azt hiszem. ;)

#561818 Arsene Lupin Előzmény: #561814

Buta vagyok, korlátolt, nem értek tőzsdéhez. De valahogy csak bejött a tippek jó része.

Amúgy most már eldönthetnék Marcival, hogy mi a státuszom. A spicli és a kém nem azonos fogalmak, a korányistát meg nem értem. Egyáltalán mit lehet a tőzsdén spicliskedni és kémkedni, amikor állítólag minden infó nyilvános.