Szerintem pedig visszafogott. Kerülte a talicskázás témáját. Amúgy korrekt de nem oknyomozó cikk.
Jó az elején Csabika a hülyegyerek frizurával. Az érettségi tablón is ezt erőltette.
Szerintem pedig visszafogott. Kerülte a talicskázás témáját. Amúgy korrekt de nem oknyomozó cikk.
Jó az elején Csabika a hülyegyerek frizurával. Az érettségi tablón is ezt erőltette.
Na megjöttem az első bringa körröl.
Te klón! Vigyázz magadra! :DDDD
király, hogy nekem is lett klónom.
Lupin már régen tudta..
Na most összezavartam valakit?!
Valaki szóljon már Pannergynek, meg Rábának, hogy ma nem Ők a sorosok az esésben.
Herceg is mondta! Rába fel!
Na meg pannergy a jövő papírja.
E-star meg csődben, mire emelkedik már?!
E-starnak 250en a helye..
Hallatlan!
"de a korányista spicli sem lenne meglepő, ismerve a kis szemüveges bértollnokot."
KGT-nek biztosan nem dolgoznék. A 80-as évekbeli kötvényügyeletei óta nem kedvelem.
"gazdaságvédelmi osztályra becsatornázott internetes adathalászatért felelős, nyugdíjaskorú spicli-provokátor"
Nem tudom hogy van-e még egyáltalán GVO, de biztos, hogy nem egy állítólag trotty és szellemileg nulla öregemberrel dolgoztatnának. Remélhetőleg vannak fiatal munkatársaik, akik időben lemásolták a zuglói szerverről az azóta eltűnt file-okat. Úgy sejtem, Ede, hogy magáról is nyitottak már aktát.
szóval talált!! :DDDDDDDDDDDDDD
jaja,sajnos hiába is tagadnám,Hathor klónja vagyok...De akkor most hogyan tovább szüzi???Esetleg erre valami linked nincs??? :DDDDDDDDDDDDDDDDD
benne az év üzletembere cím,
profit előre lekönyvelgetése
Soós kölcsöne sima tulajdonosi hitel
"örökké nem sikerülhettek a rv ügyletek, 10-11K-s árnál már elfogytak az újabb bewszállók, előjöttek a fundamentumok"
és a levlistára a levelek mentek .......
ne légy már ilyen felületes kérlek!!!
június elseje nagyon tág...Hány óra hány perckor szóltál???ez a minimum,hogy erre oda figyelj!!
Szeretem amikor még mindig tudsz egyet magadba rúgni... :DDDDDDDDDDDDD
Te amolyan szeplős kis szüzi lehetsz amúgy,SZTK keretes Ray-Ban-el,aki arra élvez,ha önmagát igazolhatja non-stop!!!
VICC VAGY! :))))))))))))))))))))))))))))))))
akkor highlightokból néhány
benne van az auditált mérleg hiánya több helyen
csődvédelemről kgynek kell döntenie, hitelezők, beszállítók "felszámolást kezdeményezhetnek, és ez beelőzi a csődvédelmet"
állítólag Benke már felmondott
te miután átjöttek akkor szóltál
én még a pf-en még előtte 10K-nál június elsején hogy túlterjeszkedtek
Itt most jobb a kockázat/hozam arány )
2008 óta))))))))))))))))))
akkor milyen alapon oktatsz?
a Figyelő cikk nagyon ütős lett, bőven megéri a 490hufot
Tereljen csak, öreg. Bár a korányistát nem én mondtam,macikát nem ismerem, de a korányista spicli sem lenne meglepő, ismerve a kis szemüveges bértollnokot.
Én csak azt állítom, hogy maga a gazdaságvédelmi osztályra becsatornázott internetes adathalászatért felelős, nyugdíjaskorú spicli-provokátor. Semmi több, a "spicli-kém"-et egy kedves megszólításnak szántam:-)
Te beruháztál már? Érdemes lenne belevenni ebbe a Figyelőbe? Vagy csak a példányszámot szeretnéd növelni?
Rocco meg már nincs....:)
Szerintem érdemes 490 Ft-ot beruházni a ma megjelent Figyelőbe.
milyen tippek is jöttek be egészen pontosan?milyenek nem jöttek be?mik voltak a tippek?
Kicsit sokat képzelünk magunkról azt hiszem. ;)
Buta vagyok, korlátolt, nem értek tőzsdéhez. De valahogy csak bejött a tippek jó része.
Amúgy most már eldönthetnék Marcival, hogy mi a státuszom. A spicli és a kém nem azonos fogalmak, a korányistát meg nem értem. Egyáltalán mit lehet a tőzsdén spicliskedni és kémkedni, amikor állítólag minden infó nyilvános.