Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#561602 Klón Előzmény: #561591

Maga a lufiárus a nyílzáporban. Fogalma sincs, mi történik és még a kezébe nyomott kottát is rosszul tartja.:-)

Janit levették a színről ebben a sztoriban(ez nem jó hír magának, így jár minden túlmozgásos,aki okosnak hiszi magát a kerályi udvarban). Ezért ideges és kiabál--mondjuk ez feltűnően egybeesik a maga tanácstalanságával,félretájékozottságával, árnyékbokszolásával.

Ez a hír a túlélést és az állam megváltozott hangnemének kezdetét jelenti. Mondjuk egy pár hétig azért részvényes és kötvényes sem lennék. De a túlélés záloga.

#561598 macika Előzmény: #561552

15 éve ezt csinálja

billegettei mint a liba a se---ét))))

+ az őskori szóviccei

borzalom )

#561596 Arsene Lupin Előzmény: #561563

"Egyébként, most kinek a kezébe is került a gyémántocska?"

Ez valóban tekinthető a bepucsításra való hajlandóság első jelének. De ennyi nem lesz elég. A kötvényesek és hitelezők sem lesznek boldogok. A részvényeseket pedig már minden szereplő lesz*rja

#561595 exmnbs1 Előzmény: #561591

pf-en a koncesszió vevője cserébe kifizeti az adósságot és még vissza is adja és némi apróval az állam amerikai ráhatással agyát eldobva penget ettől)))))

#561591 Arsene Lupin Előzmény: #561556

"De még mindig történhet csoda! ;)"

Ha maga Szűz Mária jelenne meg a Székács utcában, a KDNP és Lézer Jani annak hitelesítését is megakadályozná.

#561589 Arsene Lupin Előzmény: #561552

Ne vegye sértésnek, de egy percig sem gondoltam Önről, hogy egy tablón szerepel Marcival. Más dolog a kosz a fejben és más mint kutatási terület. De a beragadtak ide korábban belinkelt fáján jól mutatnak a többi medvével együtt. Bár kissé hiányoltam a szívből jövő mosolyukat a fotón.

#561588 exmnbs1 Előzmény: #561587

fizetős cégadatbázisból írjátok be az új tulajt ha látszik

Soós nem merte megírni

ilyet még a genya sem csinált

#561586 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #561580

"Kiteszem a lábam pár órára, és a lópaci már hisztérikusan hiányol, mint egy rossz feleség."

Azzé ne essünk már át a ló túloldalára ugye! :-)

#561585 Arsene Lupin Előzmény: #561551

"A tiszteletet meg adja meg én se hülyéztem"

O.K, akkor csapjuk fel az orvosi lexikont! Megvan: debilis. Így jó?

#561583 rbbj11 Előzmény: #561569

be volt írva ár, real, ebbe a topikba. Nem épp ajánlható pozi, pláne nem értékelhető tőkével, ezért nem szerepel a naplós topikban

#561580 Arsene Lupin Előzmény: #561551

"normális dolog e egy olyan részvénnyel foglalkozni napi 18 órát"

Kiteszem a lábam pár órára, és a lópaci már hisztérikusan hiányol, mint egy rossz feleség.