Nem lesz elég?? Mi kellene még? A bőrkanapét azt NEM!
Na jó éjszakát mindenkinek.
Lesz haszon télire!?
Nem lesz elég?? Mi kellene még? A bőrkanapét azt NEM!
Na jó éjszakát mindenkinek.
Lesz haszon télire!?
Maga a lufiárus a nyílzáporban. Fogalma sincs, mi történik és még a kezébe nyomott kottát is rosszul tartja.:-)
Janit levették a színről ebben a sztoriban(ez nem jó hír magának, így jár minden túlmozgásos,aki okosnak hiszi magát a kerályi udvarban). Ezért ideges és kiabál--mondjuk ez feltűnően egybeesik a maga tanácstalanságával,félretájékozottságával, árnyékbokszolásával.
Ez a hír a túlélést és az állam megváltozott hangnemének kezdetét jelenti. Mondjuk egy pár hétig azért részvényes és kötvényes sem lennék. De a túlélés záloga.
végül is egy üres céget logikus venni :)
15 éve ezt csinálja
billegettei mint a liba a se---ét))))
+ az őskori szóviccei
borzalom )
"Egyébként, most kinek a kezébe is került a gyémántocska?"
Ez valóban tekinthető a bepucsításra való hajlandóság első jelének. De ennyi nem lesz elég. A kötvényesek és hitelezők sem lesznek boldogok. A részvényeseket pedig már minden szereplő lesz*rja
pf-en a koncesszió vevője cserébe kifizeti az adósságot és még vissza is adja és némi apróval az állam amerikai ráhatással agyát eldobva penget ettől)))))
Ritkán szoktak kirámolt lakásban másnap zsúrt rendezni.
"De még mindig történhet csoda! ;)"
Ha maga Szűz Mária jelenne meg a Székács utcában, a KDNP és Lézer Jani annak hitelesítését is megakadályozná.
:D
Ne vegye sértésnek, de egy percig sem gondoltam Önről, hogy egy tablón szerepel Marcival. Más dolog a kosz a fejben és más mint kutatási terület. De a beragadtak ide korábban belinkelt fáján jól mutatnak a többi medvével együtt. Bár kissé hiányoltam a szívből jövő mosolyukat a fotón.
fizetős cégadatbázisból írjátok be az új tulajt ha látszik
Soós nem merte megírni
ilyet még a genya sem csinált
"Kiteszem a lábam pár órára, és a lópaci már hisztérikusan hiányol, mint egy rossz feleség."
Azzé ne essünk már át a ló túloldalára ugye! :-)
"A tiszteletet meg adja meg én se hülyéztem"
O.K, akkor csapjuk fel az orvosi lexikont! Megvan: debilis. Így jó?
be volt írva ár, real, ebbe a topikba. Nem épp ajánlható pozi, pláne nem értékelhető tőkével, ezért nem szerepel a naplós topikban
Ilyen állapotba került cég papírjával bizony bármikor megeshet efféle illetlenség
"normális dolog e egy olyan részvénnyel foglalkozni napi 18 órát"
Kiteszem a lábam pár órára, és a lópaci már hisztérikusan hiányol, mint egy rossz feleség.
Próbálja Edét másolni, de még Ede-epigonnak is hülye.