kgyn-n Saphire-t jelölték vevőként, amely eetek lány
kgyn-n Saphire-t jelölték vevőként, amely eetek lány
"volt valami hír? jó vagy rossz? "
Na menj a pics@ba! :-)
Egyébként nem is rossz a meteorológusod....
Azokat a napokat egy daytrader rajzolta/gerjesztette. Nem bennfentes.
Csoda? Egy csoda ide már kevés... bár ha belegondolunk, hogy Csabika képes egy extracsodára is esetleg, akkor a végén még szentté is avathatják vazzeg.
ezek szerint megint van belőle :-)
"Na, akkor sorolja milyen értékesebb darabok maradtak ebben a cégben!"
Nem sok. Van még egy nagy dumás ló is ott. Dolgozni nem szeret, de kolbásznak jó lesz. Vidám napja lesz a húsipari szakiknak, az már biztos.
volt valami hír? jó vagy rossz?
tavaly üzemi eredmény kb 250m HUF 4.5mrd huf nettó árbevételből
persze ez már az eladásra készült mérleg
Egyébként, most kinek a kezébe is került a gyémántocska? Mit is tárgyaltak ezek a kormánnyal? Szerintem nem lesz itt sitt Csabikának....sőt, még megbecsült vezető is lehet belőle (új állomás helyének nevét még nem tudom)
lehet, h. vagyok, de sztem limites emelkedés lehet ebből holnap, de min. +10%
"Viszont mindez nem változtat azon , hogy az állam gusztustalanul viselkedett ez ügyben"
Ez igaz. A nagy maffiózó kegyetlenül kinyíratja a mohó és pofátlan dolgozó új konkurenciát, aki ráadásul az egyre nagyobb aggodalmat keltő szélsőjobb maffia védelmét keresi.
.
Ez így igaz,idézet is lehetett volna,stockholm szindróma jól működött(sajnos)...
De még mindig történhet csoda! ;)
ez csak az égés amit te művelsz
próbálod az utolsó cucc eladását pozitívumként beállítani és itt személyeskedsz
arsene a gyémántok kiszervezését több mint fél éve megírta
Látom Maci haverommal nagyon szeret emlegetni, pedig nem is szerepelünk egy tablón :D
A tiszteletet meg adja meg én se hülyéztem le önt, bár érdekes ha így nézzük,hogy normális dolog e egy olyan részvénnyel foglalkozni napi 18 órát amit nem birtokol, a választ tudom ha jól megfizetik természetesen igen!
Nono. A csalást, hazudozást, bennfentes kereskedést, klónozást, fenyegetést már korábban elkezdte a cég. A rizikós önkormányzatokkal való agyatlan üzletelést is a cég erőltette.
Vigalmi negyedbe nem építünk leányiskolát, mert előbb-utóbb kupleráj lesz belőle.
Jellemző elárasztja a topikot a negatív "dolgokkal" érdekes mikor emelkedik a papír elhalkul, most is negatívként tüntetik fel a hírt,sok kicsi elhiszi dobják,az ön megbízói megveszik és napi 5-8%ot keresnek simán, ennyi a trükk és még ön "néz le másokat" egy rendszer része és ez a rendszer lassan új szerepet ad önnek!
Az internet világával a tőzsde és a módszerek is felgyorsultak, de a régi törvények megmaradtak!
További jó munkát önnek és tisztánlátást a bizonytalanoknak!