Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#561571 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #561556

Csoda? Egy csoda ide már kevés... bár ha belegondolunk, hogy Csabika képes egy extracsodára is esetleg, akkor a végén még szentté is avathatják vazzeg.

#561567 Arsene Lupin Előzmény: #561537

"Na, akkor sorolja milyen értékesebb darabok maradtak ebben a cégben!"

Nem sok. Van még egy nagy dumás ló is ott. Dolgozni nem szeret, de kolbásznak jó lesz. Vidám napja lesz a húsipari szakiknak, az már biztos.

#561565 exmnbs1 Előzmény: #561555

tavaly üzemi eredmény kb 250m HUF 4.5mrd huf nettó árbevételből

persze ez már az eladásra készült mérleg

#561563 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #561545

Egyébként, most kinek a kezébe is került a gyémántocska? Mit is tárgyaltak ezek a kormánnyal? Szerintem nem lesz itt sitt Csabikának....sőt, még megbecsült vezető is lehet belőle (új állomás helyének nevét még nem tudom)

lehet, h. vagyok, de szt…

#561561 rbbj11

lehet, h. vagyok, de sztem limites emelkedés lehet ebből holnap, de min. +10%

#561558 Arsene Lupin Előzmény: #561536

"Viszont mindez nem változtat azon , hogy az állam gusztustalanul viselkedett ez ügyben"

Ez igaz. A nagy maffiózó kegyetlenül kinyíratja a mohó és pofátlan dolgozó új konkurenciát, aki ráadásul az egyre nagyobb aggodalmat keltő szélsőjobb maffia védelmét keresi.

#561556 Grizzly Géza Előzmény: #561527

Ez így igaz,idézet is lehetett volna,stockholm szindróma jól működött(sajnos)...

De még mindig történhet csoda! ;)

#561555 exmnbs1 Előzmény: #561551

ez csak az égés amit te művelsz

próbálod az utolsó cucc eladását pozitívumként beállítani és itt személyeskedsz

arsene a gyémántok kiszervezését több mint fél éve megírta

#561552 Pyxis Előzmény: #561506

Látom Maci haverommal nagyon szeret emlegetni, pedig nem is szerepelünk egy tablón :D

#561551 xtreme Előzmény: #561543

A tiszteletet meg adja meg én se hülyéztem le önt, bár érdekes ha így nézzük,hogy normális dolog e egy olyan részvénnyel foglalkozni napi 18 órát amit nem birtokol, a választ tudom ha jól megfizetik természetesen igen!

#561550 Arsene Lupin Előzmény: #561528

Nono. A csalást, hazudozást, bennfentes kereskedést, klónozást, fenyegetést már korábban elkezdte a cég. A rizikós önkormányzatokkal való agyatlan üzletelést is a cég erőltette.

Vigalmi negyedbe nem építünk leányiskolát, mert előbb-utóbb kupleráj lesz belőle.

#561549 xtreme Előzmény: #561543

Jellemző elárasztja a topikot a negatív "dolgokkal" érdekes mikor emelkedik a papír elhalkul, most is negatívként tüntetik fel a hírt,sok kicsi elhiszi dobják,az ön megbízói megveszik és napi 5-8%ot keresnek simán, ennyi a trükk és még ön "néz le másokat" egy rendszer része és ez a rendszer lassan új szerepet ad önnek!

Az internet világával a tőzsde és a módszerek is felgyorsultak, de a régi törvények megmaradtak!

További jó munkát önnek és tisztánlátást a bizonytalanoknak!