Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Ha egy ejtőernyős (pánik…

#561547 Kiss Zoltán

Ha egy ejtőernyős (pánik) esés közben megszabadul felesleges holmijaitól,derék dolog.Ha azonban az ejtőernyőjét is eldobja az számomra nem pozitív hír!

Ma vissza jöttem 100db e…

#561544 Kiss Zoltán

Ma vissza jöttem 100db erejéig,410-ért.5 forint pluszom élt fél napot,legalább is ez lesz e fej-fájára írva,holnap!Ez lassan olyan lesz mint a Hollywood western film díszletei,áll az épület,de mögötte semmi!

Re: nincs cím

#561543 Arsene Lupin Előzmény: #561520

"A piac pozitív hírként fogja árazni, meg spekik is!"

Ha majd leütik és kirabolják, akkor lesz csak vidám a család. Vagy hülye vagy hülyít, vagy mindkettő. Én az utóbbira tippelek.

#561541 Arsene Lupin Előzmény: #561522

O.K. de hova tűntek a régi Pepe karikatúrák, amin pozitívabban voltam ábrázolva. Amióta besz*pta Ede átverést és fennragadt 550 felett, feltűnően nem kedvelt. Aztán meg azok a fránya bitek is kifogtak egy magán.

Amúgy Marci, magyarázza már el, hogy mitől korányista valaki és mit kell csinálnia. Szépen, didaktikusan, mint egy nyugdíjas egyetemi oktató.

#561536 nemértem Előzmény: #561533

Nem gondolnám, hogy csak az állam a felelős, hiszen Románia is balsiker volt. Azt sem hiszem, hogy bárkinek is nem maga felé hajlik a keze. Viszont mindez nem változtat azon , hogy az állam gusztustalanul viselkedett ez ügyben /is/

#561535 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #561516

A Csabikát ha kérhetném (de azt majd megteszem én maga helyett, mégis csak nagyobbat tudok ugye:-), amúgy egy picit hiányzott...de a hiányérzet egy pillanat alatt el is múlt.

#561534 exmnbs1 Előzmény: #561519

http://e-beszamolo.kim.gov.hu/kereses-Display.aspx?b=IwCy4IvgWuBTVDUZTJs4jg%3d%3d&o=%2fseWp7bfM9ryvaQRIvNtVA%3d%3d&so=1

"követelések növekedését legnagyobb részben a kapcsolt vállalkozással

szembeni növekedés teszi ki. A Társaság 297 458 ezer Ft értékben nyújtott kölcsönt kapcsolt

vállalkozásoknak: az EETEK Limited-nek 144 562 ezer Ft, az E-Star Alternatív Nyrt.-nek152 896 ezer Ft

összegben."

"A szállítói kinnlevıségek legnagyobb részét az EETEK Holding Zrt. 311 404 ezer Ft, a CEZ Magyarország

Kft. 214 044 ezer Ft, valamint a MOL Energiakereskedı Zrt.-vel szemben fennálló 92 581 ezer Ft-os

tartozásunk teszi ki. A devizában fennálló kinnlevıségünket a 2011. december 30-i árfolyamra értékeltük át.

A rövid lejáratú kötelezettségek kapcsolt vállalkozással szemben soron a 2012. május 8-án elfogadott

200 000 eFt osztalékból a kapcsolt vállalkozásra (NRG Finance Kft) jutó 193 340 eFt összeget tartalmazza."

#561533 taresz Előzmény: #561528

Érdemes lenne azért azt is megnézni, hogy milyen csatornákon ballagott kifelé a zseton a cégből. Az állam szvsz csak feldobta a pontot az "i"-re. Bűnbaknak persze jó, de nem csak ő a felelős.

#561531 Zotya32 Előzmény: #561526

Még 2 hét, és ilyenkor már mindenki matt részeg lesz. Vagy azért mert a csődöt ünnepli, vagy azért mert túlélte a cég. :-)

Jut eszembe..miért is ak…

#561529 Nyeretlen_Keteves

Jut eszembe..miért is akarja folytatni az E-kaki a vállalkozást, mit szeretne árulni? Üveggyöngyöt?

Minek tárgyalni a kormánnyal, önkormányzatokkal, mikor úgysem marad nyereséget termelő üzlet a cégnél? Az elmúlt hónapban vagy 10m ojró ment el (állítólag) a kötelezettségekre.... Gratulálok! Sóval beszántani a kócerájt, oszt jó napot! Csabika indulhat az év citromdíjas üzletembere címért.(valszeg megnyeri)

#561528 nemértem Előzmény: #561526

Teljesen igaz, lesz mit nyomozni 2014-ben, hogy milyen nemtelen eszközökkel revolverezett az állam egy kis céget.

#561526 Arsene Lupin Előzmény: #561478

Számomra ez a még értékesebb darabok további kilopását jelenti a cégből. A kötvényeseknek, hitelezőknek és a részvényeseknek csak a sz*rt hagyják hátra.

Kezd csalárd csőd jellege lenni az ügynek, lesz dolguk a nyomozó hatóságoknak.