Ha egy ejtőernyős (pánik) esés közben megszabadul felesleges holmijaitól,derék dolog.Ha azonban az ejtőernyőjét is eldobja az számomra nem pozitív hír!
Ha egy ejtőernyős (pánik) esés közben megszabadul felesleges holmijaitól,derék dolog.Ha azonban az ejtőernyőjét is eldobja az számomra nem pozitív hír!
Mentenek kifele a cégből mindent, ami mozgatható. Süllyed a hajó.
Ma vissza jöttem 100db erejéig,410-ért.5 forint pluszom élt fél napot,legalább is ez lesz e fej-fájára írva,holnap!Ez lassan olyan lesz mint a Hollywood western film díszletei,áll az épület,de mögötte semmi!
"A piac pozitív hírként fogja árazni, meg spekik is!"
Ha majd leütik és kirabolják, akkor lesz csak vidám a család. Vagy hülye vagy hülyít, vagy mindkettő. Én az utóbbira tippelek.
O.K. de hova tűntek a régi Pepe karikatúrák, amin pozitívabban voltam ábrázolva. Amióta besz*pta Ede átverést és fennragadt 550 felett, feltűnően nem kedvelt. Aztán meg azok a fránya bitek is kifogtak egy magán.
Amúgy Marci, magyarázza már el, hogy mitől korányista valaki és mit kell csinálnia. Szépen, didaktikusan, mint egy nyugdíjas egyetemi oktató.
az ám
kv pénzből elszórakozták a resz eszközök árát árát
Na, akkor sorolja milyen értékesebb darabok maradtak ebben a cégben! (A fehér bőrkanapén kívül ugye!)
Nem gondolnám, hogy csak az állam a felelős, hiszen Románia is balsiker volt. Azt sem hiszem, hogy bárkinek is nem maga felé hajlik a keze. Viszont mindez nem változtat azon , hogy az állam gusztustalanul viselkedett ez ügyben /is/
A Csabikát ha kérhetném (de azt majd megteszem én maga helyett, mégis csak nagyobbat tudok ugye:-), amúgy egy picit hiányzott...de a hiányérzet egy pillanat alatt el is múlt.
"követelések növekedését legnagyobb részben a kapcsolt vállalkozással
szembeni növekedés teszi ki. A Társaság 297 458 ezer Ft értékben nyújtott kölcsönt kapcsolt
vállalkozásoknak: az EETEK Limited-nek 144 562 ezer Ft, az E-Star Alternatív Nyrt.-nek152 896 ezer Ft
összegben."
"A szállítói kinnlevıségek legnagyobb részét az EETEK Holding Zrt. 311 404 ezer Ft, a CEZ Magyarország
Kft. 214 044 ezer Ft, valamint a MOL Energiakereskedı Zrt.-vel szemben fennálló 92 581 ezer Ft-os
tartozásunk teszi ki. A devizában fennálló kinnlevıségünket a 2011. december 30-i árfolyamra értékeltük át.
A rövid lejáratú kötelezettségek kapcsolt vállalkozással szemben soron a 2012. május 8-án elfogadott
200 000 eFt osztalékból a kapcsolt vállalkozásra (NRG Finance Kft) jutó 193 340 eFt összeget tartalmazza."
Érdemes lenne azért azt is megnézni, hogy milyen csatornákon ballagott kifelé a zseton a cégből. Az állam szvsz csak feldobta a pontot az "i"-re. Bűnbaknak persze jó, de nem csak ő a felelős.
Még 2 hét, és ilyenkor már mindenki matt részeg lesz. Vagy azért mert a csődöt ünnepli, vagy azért mert túlélte a cég. :-)
Jut eszembe..miért is akarja folytatni az E-kaki a vállalkozást, mit szeretne árulni? Üveggyöngyöt?
Minek tárgyalni a kormánnyal, önkormányzatokkal, mikor úgysem marad nyereséget termelő üzlet a cégnél? Az elmúlt hónapban vagy 10m ojró ment el (állítólag) a kötelezettségekre.... Gratulálok! Sóval beszántani a kócerájt, oszt jó napot! Csabika indulhat az év citromdíjas üzletembere címért.(valszeg megnyeri)
Teljesen igaz, lesz mit nyomozni 2014-ben, hogy milyen nemtelen eszközökkel revolverezett az állam egy kis céget.
"Lefordítva,kilopják a gyémántokat a cégből..."
Amikor ezt egy éve mondtam, nem hitte el.
Számomra ez a még értékesebb darabok további kilopását jelenti a cégből. A kötvényeseknek, hitelezőknek és a részvényeseknek csak a sz*rt hagyják hátra.
Kezd csalárd csőd jellege lenni az ügynek, lesz dolguk a nyomozó hatóságoknak.