A klónok már tegnap tájékoztattak. Mondhatni azonnal. A "megfelelő fórumokon" :)
A klónok már tegnap tájékoztattak. Mondhatni azonnal. A "megfelelő fórumokon" :)
"a nyilvánosságot a rá irányadó jogszabályi
rendelkezéseknek megfelelő fórumokon tájékoztatja a továbbiakban is"
mint a hitelfolyósításkor, konszolidált éves esetén. stb
mi tartott ezen 1 napot?
"Tekintettel Tpt. 57. § (2) bekezdésében foglaltak kötelezettségre, miszerint, amennyiben a kibocsátóról olyan valótlan adat kerül nyilvánosságra, amely az általa kibocsátott értékpapír értékét vagy hozamát érintheti, köteles a valóságnak megfelelő adatok haladéktalan nyilvánosságra hozatalára, valamint arra, hogy (ii) ezen kötelezettségére a Budapesti Értéktőzsde is felhívta figyelmét, tájékoztatta az E-Star a befektetőket, hogy a közleményben foglalt vádak nem felelnek meg a valóságnak, a társaság a vád tárgyát képező bűncselekményeket nem követte el."
Nyáron miért nem tettek közzé egy hasonló nyilatkozatot, mikor az aljegyző őrmester asszonyság azt mondta, hogy a BÉT hetek óta attól hangos, hogy az E-star csődben van...(az nem befolyásolta akkor az "értékpapír értékét" ? Mondjuk még nem késő őrmester asszonyságot feljelenteni! (akár kisbüfi is megteheti.. fel is jelentem!)
epp akartam irni, amit al irt, hogy bennfentes kereskedelem sulyosabban és könnyebben büntethetö, mint arfolyam manipulálás
Közgyűlésen lesz egyáltalán még miről beszélni? Új FB tagok minek kellenek? Sóval szántsák be az egészet oszt jó napot.
Aigner Szilárdnak hívják v pedig.... á, úgyis tudod:))
Csak nem aggódnak Győrben, hogy mi lesz a szolgáltatással? Mondjuk én is aggódnék....(persze ez már több mint aggodalom)
van egy meteorológus haverom,az ért az ilyen viharfelhőkhöz
Megint kaptál pü-t?
van egy olyan megérzésem hogy ma vagy holnap csúnya hír fog jönni. győr felett vihart jósol a meteorológia
ez a komment jó
Halkan kérdezem: akkor most van köze vagy nincs köze?
10. 03. delmagyar.hu A vásárhelyi önkormányzat tájékoztatása szerint a közintézmények fűtését semmi nem veszélyezteti, a távfűtéshez pedig Vásárhelyen az E-Starnak korábban sem volt köze, hiszen azt a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. biztosítja.
10. 10... a cég által felszerelt fűtőberendezések megvételére. Az E-Star Alternatív Nyrt. azonban az ajánlatokra választ sem adott, és a felszerelt fűtőeszközök segítségével - ... - zsarolni próbálja a várost
nem db-szám.nevetséges
Szóljak hozzá én is Ex?
:)
itt meg mi történik? megjött a végrehajtó? re: 406
van azért itt is árfolyam-karbantartó... re: 20db 425-ért :))
mondod te a kötvényes jóslatoddal,ami már nem jön össze
nem azt írtam hogy én kaptam,csak hogy van ilyen lista(múlt idős,elmentett) hogy most mi a hír nem tudom
feltűnési viszketegségnek hívják az ilyen viselkedést. ;)
azt nem :)