Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#561423 Fornit Előzmény: #561421

A klónok már tegnap tájékoztattak. Mondhatni azonnal. A "megfelelő fórumokon" :)

#561421 exmnbs1 Előzmény: #561416

"a nyilvánosságot a rá irányadó jogszabályi

rendelkezéseknek megfelelő fórumokon tájékoztatja a továbbiakban is"

mint a hitelfolyósításkor, konszolidált éves esetén. stb

mi tartott ezen 1 napot?

"Tekintettel Tpt. 57. § …

#561416 Nyeretlen_Keteves

"Tekintettel Tpt. 57. § (2) bekezdésében foglaltak kötelezettségre, miszerint, amennyiben a kibocsátóról olyan valótlan adat kerül nyilvánosságra, amely az általa kibocsátott értékpapír értékét vagy hozamát érintheti, köteles a valóságnak megfelelő adatok haladéktalan nyilvánosságra hozatalára, valamint arra, hogy (ii) ezen kötelezettségére a Budapesti Értéktőzsde is felhívta figyelmét, tájékoztatta az E-Star a befektetőket, hogy a közleményben foglalt vádak nem felelnek meg a valóságnak, a társaság a vád tárgyát képező bűncselekményeket nem követte el."

Nyáron miért nem tettek közzé egy hasonló nyilatkozatot, mikor az aljegyző őrmester asszonyság azt mondta, hogy a BÉT hetek óta attól hangos, hogy az E-star csődben van...(az nem befolyásolta akkor az "értékpapír értékét" ? Mondjuk még nem késő őrmester asszonyságot feljelenteni! (akár kisbüfi is megteheti.. fel is jelentem!)

#561414 rbbj11 Előzmény: #561351

epp akartam irni, amit al irt, hogy bennfentes kereskedelem sulyosabban és könnyebben büntethetö, mint arfolyam manipulálás

Közgyűlésen lesz egyálta…

#561411 Nyeretlen_Keteves

Közgyűlésen lesz egyáltalán még miről beszélni? Új FB tagok minek kellenek? Sóval szántsák be az egészet oszt jó napot.

#561406 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #561404

Csak nem aggódnak Győrben, hogy mi lesz a szolgáltatással? Mondjuk én is aggódnék....(persze ez már több mint aggodalom)

van egy olyan megérzésem…

#561401 RFV PLAYER

van egy olyan megérzésem hogy ma vagy holnap csúnya hír fog jönni. győr felett vihart jósol a meteorológia

#561396 Higins79 Előzmény: #561389

ez a komment jó

Halkan kérdezem: akkor most van köze vagy nincs köze?

10. 03. delmagyar.hu A vásárhelyi önkormányzat tájékoztatása szerint a közintézmények fűtését semmi nem veszélyezteti, a távfűtéshez pedig Vásárhelyen az E-Starnak korábban sem volt köze, hiszen azt a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. biztosítja.

10. 10... a cég által felszerelt fűtőberendezések megvételére. Az E-Star Alternatív Nyrt. azonban az ajánlatokra választ sem adott, és a felszerelt fűtőeszközök segítségével - ... - zsarolni próbálja a várost

nem db-szám.nevetséges

#561389 Zotya32 Előzmény: #561388

itt meg mi történik? megjött a végrehajtó? re: 406

van azért itt is árfolyam-karbantartó... re: 20db 425-ért :))

#561376 RFV PLAYER Előzmény: #561369

nem azt írtam hogy én kaptam,csak hogy van ilyen lista(múlt idős,elmentett) hogy most mi a hír nem tudom