Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#561122 macika Előzmény: #561118

titkos "csöcsörészős" van a piacon )

csak a papa tudja mentálisan )

cédrus lupin klón meg ideges közben

ne má akkor két korányiska is van

#561121 Arsene Lupin Előzmény: #561110

"Csak feltűnően szereted a papírt egy ideje."

Pepe is országos cimborája lett a múltkori, 550 fölé történő rántás óta. A Pepe-karikatúrák is eltűntek.

#561119 Arsene Lupin Előzmény: #561112

"titkos dt vevő aki nem ad?"

A daytrader naponta zárja a poziját.

Szerintem adja vissza a diplomáját és a minősítését, ha tényleg ilyen hülye.

Azért, mert beragadt 550 felett, még nem kell meghülyülni. Esetleg fejre esett, amikor leugrott a fáról?

#561118 Sly-- Előzmény: #561112

Jesszusom, mi volt (van) itt ma, már én is klón vagyok.:D

Egyesek mentális képességeivel komoly gondok vannak.

#561116 nemértem Előzmény: #561105

Én nem gyűlölöm. . Széchenyi azt mondta, " vagy váll , vagy velő" Hát ennél az emberkénél egyik sem.

Védeni meg senkit nem védek, csak nem látom a bűnügyet.

Szemétséget, hatalommal való visszaélést igen.

#561112 macika Előzmény: #561111

na hogy ityeg a fityeg hantás papa

titkos dt vevő aki nem ad?

korányis hanta szöveg!

nemde

#561111 Arsene Lupin Előzmény: #561097

Na mi újság Ma.ci, lemászott már az 550-es magasságból? Foglalkozzon inkább a káosz fizikájával, az egyszerűbb, mint ez a papír. Túl bonyolult ez egy buta kamumedvének.

Egyébként amióta titkosügynök és főnyomozó vagyok, már nem vagyok korányista?

#561110 cédrus Előzmény: #561108

Ne idegeskedj, Neked nincs miért, 14 hónapja nem volt vesztőd.

Csak feltűnően szereted a papírt egy ideje.

#561106 xtreme Előzmény: #561103

Brüsszel és a bírák ha jól tudom nem az aktuális elit kegyeltjei a jelenlegi viszonyok között,még ha a média az övék is!

Nem biztos,hogy vállalnának egy ilyen ügyet!Inkább fizetnek még ha fáj is és ráfogják a " kizsákmányoló" cégre!

#561105 Arsene Lupin Előzmény: #561093

Az a baj, hogy a kerály iránti gyülőlete elvette a tisztánlátását. A gyilkosokat is így védené, csak azért, mert a kerály zsandárai kapták el? És ha Csabikát lesittelik, akkor mártír lesz?

Amúgy nem vagyok lefizetett csürhe, és örömmel veszem, hogy pille súlyú véleményemmel továbbra is sokaknak az idegeire megyek.

#561103 nemértem Előzmény: #561093

"Hogy a lefizetett csürhe meg mit fog írogatni a "gaz" Soós-ról, annak a pille súlya éppen ma is beigazolódott, ebben a történetben már nincs túl sok vélemény formáló hitelük. "

Most látom, hogy félreérthető, természetesen a hatalom kis szervilis újságírócskáira gondoltam.

#561101 xtreme Előzmény: #561093

Nem tisztem senkit megitélni se exet se slyt se Lupint régen kezdték sok más klónnal együtt ügyesen csinálják más más érdekből,keresnek is vele ebbe biztos vagyok, ez itt erről szól, a cég és önkormányzatok helyzete már politika lett és kemény politikai vihart fog kavarni ha jobban belesüllyednek ettől nem lesz jobb a cégnek de az aktuális elitnek se kell 2014-ben önkormányzati vezető beosztásra embereket keresni!

A cégvezetés mert ne legyen senki naiv nem S CS úr dönt egyedül,jól kitalálta a módját egy kis pénz visszaszerzésnek, ez nem volt más mint fűtés szezon előtt ultimátumot adni!Eddig bejött mert nem arról szólt a mai cikk sem,hogy csőd,még csak meg se említették, inkább próbálták besározni a céget,ami viszont megint kiderült nincs alternaatíva más fűtésre, ebből következik,hogy pár nap alatt vagy adnak pénzt,vagy előnyösebb szerződést kötnek a cég javára!

Azt senki ne higgye,hogy most ez csak egy kicsi ügy,sokkal nagyobbat szólna ez a mint gondolnák sokan, politikai szinten!

Mindenki aki ittrészt vesz benne vagy lefele,vagy felfele beszél mindegy szinte lehetetlen,hogy az ide szezont ne ők biztosítsák, az más kérdés mi lesz a jövő de addig még!

#561097 macika Előzmény: #561083

lárifári, titkos DT vevő van na!!

aki nem megy a piaccal szemben . ugye - mégis csak vásárol és nem ad, pl. ma se adott

akkor biztos holnap adja titkos bukóban * utólagosan ))

#561095 Arsene Lupin Előzmény: #561091

Engem nem fizet senki.

Ede terjesztette rólam már hetekkel ezelőtt a levelezőlistáján, hogy NAV-nyomozó vagyok. Annyi agya nincsen, hogy ha tényleg az lennék, olyan testüregi vizsgálattal finomított árfogó ellenőrzést kapna ő, cége és családja, hogy attól koldul.

#561094 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #561086

Lárifári.... Na még ki használta? (ez csak 10 forintos kérdés) Tudja Ön azt törzsörmester úr! Nem is írom le a nevét, mert még rosszul lenne (a kerály is nagyon fél tőle, legalább annyira mint a tömjénfüsttől)

#561093 nemértem Előzmény: #561087

Nem tudom megítélni, Soós úr milyen mértékben felelős a kialakult helyzetér. Ex és Vitriol sem tudja, de nekik lételemük , mondhatni mentális mentőövük, hogy abban a szerepben tetszelegjenek, hogy minden titkok és folyamatok pontos ismerői.

Dolog. Viszont illene már észrevenni, / jól mondod, politika/ hogy Soós úr haláltáncában is igen tehetséges volt, kivégzése egyszersmind mártír avatás is lenne, mögötte a sok kis kötvényes mini mártírral. A gonosz szerepe meg már le van zsírozva. Na ki is az, csak nem a hatalom?! A kutyafáját, nem fizetnek, pedig tartoznak?! Kötvényeseket nem a cég esetleges felelőtlen politikája semmizi ki ki, hanem a nyegle, törvényen kívüliként viselkedő Fideszes önkormányzatok?! Botrányos!

Hogy a lefizetett csürhe meg mit fog írogatni a "gaz" Soós-ról, annak a pille súlya éppen ma is beigazolódott, ebben a történetben már nincs túl sok vélemény formáló hitelük.