Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#561091 xtreme Előzmény: #561088

Ezért fizetik,hoönt,hogy kereskedhető legyen a papper, csak irány és klón más, megbízotól függően!

#561088 Arsene Lupin Előzmény: #561087

Akkor ne higgye el, tömesse ki magát még jobban.

Egyébként mondtam, hogy minél jobban ellenem játszanak, annál többet fog keresni a daytrader.

#561087 xtreme Előzmény: #561080

"Nem former a daytrader. Nem mondhatom meg, ki az."

Na ez komolytalan elnézést kérek!

Tudja ez már több mint üzlet,politika!

#561086 Arsene Lupin Előzmény: #561083

A kereső alapján az elmúlt két hónapban csak a ló, a róka és a klón használta a lárifári szót. Matematikai statisztika szempontjából érdekes jelenség.

Sz*rban van a cég, nyomulnak a klónok.

#561085 Arsene Lupin Előzmény: #561083

Nem megy a piac ellen, harmadik napja ő csinálja a piacot. Egyelőre nincs pánik, a spekik várják a csodát. És benyalnak minden felrántást.

#561084 banyaiz Előzmény: #561076

Igaz, ami pl Esztergomban is zajlik egyebekről nem is szólva nem arra utal nagyon szívbajosak lennének ilyen "apróságok" miatt.

#561083 Dicsák Előzmény: #561080

Jajj.

A nagy szavak...

Most akkor csődbe kéne mennie, vagy a déjtréder haverja nem fél és a piac ellen megy?

Lárifári!

#561080 Arsene Lupin Előzmény: #561033

"former az szvsz"

Nem former a daytrader. Nem mondhatom meg, ki az. De mivel dafke nem hisznek nekem a libák, az ilyen manipulatív beírásokkal is segítem a trade-jeit. Tegnap is beírtam, ma is kábultan mentek utána.

#561079 Arsene Lupin Előzmény: #561032

"re 480 re 500 a héten így megy az árfolyam szépen felfele mindenki jól jár DT,kisbüfi"

Egészen addig, amíg a daytrader abba nem hagyja a piac rajzolását. Mert akkor ott fog állni megint egy rakás kitömött liba. De mivel a libák nem hisznek nekem, holnap és holnapután is kábultan mennek majd a felhúzott kukoricára.

#561076 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #561069

Most pulcsiban fognak nem csinálni semmit.... másik lehetőség home office :-) Persze nemtom iskolát, óvodát érint-e a dolog.

Sajnos nem lesz elég hideg.. ettől még sajnos nem fog Lázár arcára fagyni a mosoly (egyenlőre...)

#561075 Kénes_Dénes Előzmény: #561064

Nekem sem lehetett egy szabad napom sem (Pedig ma Dénes nap van!!) Azt hittem a múlt heti New Yorki Patakival lefolytatott tárgyalások után végre kissé megpihenhetek egy üveg bor, egy kondér babfőzi és néhány nimfa társaságában, de egyfolytába csöngött a telefonom.

Először valami bróker hívogatott, hogy adjam már kölcsön a papírjaimat neki. Mondom, nekem ebben mi az üzlet, lehet szó kölcsönről, de akkor az ő 15 éves lyánát venném kölcsön én is addig. Azóta nem hívogat.

Oszt a Csabron is keresett, hogy olvassam el a hódmezői nyilatkozatot. A nyilvánosságtól vár segítséget a maffimódszerek ellen. Pedig világosan fogalmaztam nekik múlt héten, ha megy a Csabron tárgyalni aláírják amit az orruk elé dug, oszt mehetnek, jó napot, ha nem akkor jön a kocsijuk megtrutymózása. Le kell utaznom intézkedni valamelyik éjjel, pedig lenne dolgom még a MFB FHB hitelek felhajtásán is. Bár bevallom erre kevés az esély.

Majd szétszedjük a várost :-)

#561074 Dicsák Előzmény: #560946

Ék felső leszorítót nem bírja átvinni, talán holnap?

450-400 között mozoghat szerintem, ha valamelyiket átviszi rendesen, akkor lehet abban az irányban gondolkodni.

#561071 nemértem Előzmény: #561064

" Hááát nem lesz egy csendes buli (meg einstand sem) ahogy Lupin mester jósolta (de hát Ő nem egy Joshi Bharat ugye :) "

Viszont egy JÓ SÍ BARÁT!

Molnár Ferenc nem mindenkinek az erőssége, a Pásztor testvérek csak addig einstandoltak, amíg nem jött Ács Feri. És még Nemecsekről nem is beszéltünk, lehet, ő is szerepelni fog.

Aztán majd 2014-ben mindenkit kizavar a telepről a góbé ...

#561069 banyaiz Előzmény: #561064

Olyan szempontból is érdekes ez, hogy kezd hűlni az idő.

Jövő héten vszínű már fűteni kell. Jelenlegi állapotban Lézer városában erre képesek E-star nélkül? Vagy csak jó szokásuk szerint hangoskodnak a médiában, aztán a végén az arcukkal törlik fel a padlót, vagy kommunizálnak megint?

#561064 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #560969

Én ezúton szeretném felajánlani két napi munkám az E-star-nak (teljesen ingyen.. fizetni valszeg úgysem tudnának), arra az esetre, ha Hódmezőizén kellene egy kis segítség az eszközök leszerelésére, szétverésére stb, a lényeg, hogy valami destruktív munka legyen, szóval ha kell segítség én szívesen megyek, mert a világért sem maradnék ki a buliból.(Nem vagyok egy nagyon dolgos gyerek, de ígérem, nagyon keményen dolgoznék :-)

Az E-kaki egyébként ezeket a pereket természetesen megnyeri majd (nagyon majd persze, és ez sokakat nem biztos, hogy vigasztal), gondolom akkor a Hódmezőizéi önkormányzat fogja állni a cehhet a többi pert vesztett önkormányzat nevében is, hamár törvénytelenségre buzdított...amiért remélem szintén feljelentik az önkormányzatot. Érdekes, hogy most nem írták bele, hogy csődben van az E-kaki, ahogy azt tette aljegyző törzsörmester asszonyság nyáron. (talán szóltak neki, hogy azért is feljelenthették volna...)

Hááát nem lesz egy csendes buli (meg einstand sem) ahogy Lupin mester jósolta (de hát Ő nem egy Joshi Bharat ugye :)

#561048 Ibiza Előzmény: #561014

sok kispályásnak még reálja sincs de okoskodik.. bődület.. egy reál 2500Ft