Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #560969Én ezúton szeretném felajánlani két napi munkám az E-star-nak (teljesen ingyen.. fizetni valszeg úgysem tudnának), arra az esetre, ha Hódmezőizén kellene egy kis segítség az eszközök leszerelésére, szétverésére stb, a lényeg, hogy valami destruktív munka legyen, szóval ha kell segítség én szívesen megyek, mert a világért sem maradnék ki a buliból.(Nem vagyok egy nagyon dolgos gyerek, de ígérem, nagyon keményen dolgoznék :-)
Az E-kaki egyébként ezeket a pereket természetesen megnyeri majd (nagyon majd persze, és ez sokakat nem biztos, hogy vigasztal), gondolom akkor a Hódmezőizéi önkormányzat fogja állni a cehhet a többi pert vesztett önkormányzat nevében is, hamár törvénytelenségre buzdított...amiért remélem szintén feljelentik az önkormányzatot. Érdekes, hogy most nem írták bele, hogy csődben van az E-kaki, ahogy azt tette aljegyző törzsörmester asszonyság nyáron. (talán szóltak neki, hogy azért is feljelenthették volna...)
Hááát nem lesz egy csendes buli (meg einstand sem) ahogy Lupin mester jósolta (de hát Ő nem egy Joshi Bharat ugye :)