Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#561001 exmnbs1 Előzmény: #560993

elég ideg a bennfentes klón

már azt sem ajánlja fel neked hogy kaphatsz tőle 5K-ért 1-et mikor 6K lesz)))))))))))))9

#560997 exmnbs1 Előzmény: #560991

ma már pluszba sem bírták felmanipulálni a zárót

a végén pedig az 5K-s pakkra sem lett vevő a zárószakaszban

#560994 xtreme Előzmény: #560991

Én is írtam neki így nem kap fizetést, képtelen lereagálni az eseményeket, vagy a megbízoi szóltak lassan váltson mert már vásároltak és fordul az irány?

#560991 Klón Előzmény: #560980

Na ez a kemény,Lupin, nem a vídia.:-) Komoly fantomokat hajt, de tegye csak. Engem szórakoztat, magából meg hülyét csinál. Vigyázzon, így elég hamar lekapják majd a megbízói.

Idézzen tőlem olyat, ami erősebb, mint a maga sittes/tolvaj/bűzlő/féreg/ jelzői. Elég következetlen lett öregkorára,kedves féregirtó elvtárs.

Egyébként mivel viszonylag új vagyok, már a részletekre se ügyel. Hajtsa a fantomjait, de arra azért figyeljen, hogy a "kerályával" együtt maga is elemi hibákat követ el. Kezd kiesni a szerepéből, legszívesebben fizikailag is inzultálná a magával egyet nem értőket. Jó öreg hálózati magatartás.

Igazi hozzáadott értéke magának itt kevés van, csak azt tudja hetek óta szajkózni, amit papírra vetettek és megtaníttattak magával a megbízói. Kreativitása a szófosásban merül ki, az új helyzetekre képtelen reagálni, tudásbeli hiányát pedig agresszivitással pótolja.

De ha hiszi, ha nem, én kedvelem a jelenlétét, s nem táplálok ellenséges érzületet magával szemben. Szánalom az van bennem a karaktere iránt, de udvari bohócra mindig, mindenhol szükség van.:-)

#560988 Arsene Lupin Előzmény: #560983

"ha csőd lenne,akkor tényleg 200 lenne az árfolyam."

Lesz csőd, és lesz 200 HUF papír. Nem bírja ki azt a pár hetet? Ma rendes forgalom se volt. Még mindig reménykednek a beragadtak. Vagy kitartanak a végsőkig, joguk van hozzá. De ez a csődön nem segít.

#560983 w_ee_d Előzmény: #560980

na mi a helyzet hitetlenéknél?Érzik e már,hogy nem lesz se csőd,se sitt??Persze hogy érzik.

A nagy meglepettségtől meg meg sem tudnak lassan szólalni,hogy nem 200 az árfolyam...

Másolgatnak ilyen olyan híreket,ennyire futja!

Ugyebár,mindig azt kell hallgatni,ha meglenne a lóvé a kv-ekre,már kivették volna a könyvet...

Elmondanám utolsó 3 nap kivették kicsiben ;)de ha ez nem lenne elég,akkor én meg azt mondom,ha csőd lenne,akkor tényleg 200 lenne az árfolyam.

Lehet gondolkodni,hogyan tovább...

#560980 Arsene Lupin Előzmény: #560975

Nyugi Ede, a kapufánál már lebukott. Meg az életkorommal is Istók Ede nyomult. A stílusa meg a régi penetránsan bűzlő.

#560979 JP Előzmény: #560898

A BÉT-es híreket is kell figyelni, mert aki a PF-et , meg a többi fírkász jampecet olvasta az elmult másfél hónapban, az eladott... Aki meg a BÉT-es híreket, az vásárolt.

#560975 Klón Előzmény: #560957

Bizony, tiszteletbeli Ede-ként szórakoztat, hogy ha nem parancsot teljesít, nem adják a szájába a mondanivalót, mennyire nem találja fel magát a való világban.

Hiába, a kor, de ha nem magáról lenne szó, még tisztelném is ezért:-)

no, én is visszavettem, …

#560970 rbbj11

no, én is visszavettem, majdnem ugyanott, ahol legutóbb eladtam. Gyanús ez a mozgás már nekem is

#560969 treff Előzmény: #560902

Undorító mocsok hozzáállás Hódmező részéről!

Minden falhoz kellene állítani! Csesznek fizetni és még ők uszítják erre a beruházó ellen a többi önkorit!

Ebben a tetves országban mindent lehet???

#560965 JP Előzmény: #560898

Gyanús: el lelkizhetnéd ide, hogy mi az a gyanús neked, mert nekem csak a te kacsintgatásod az, ami gyanús, Sly! :-)

#560963 rbbj11 Előzmény: #560932

most már nekem is érdekes. De lehet ez szép tömetés is. Az nem is baj, csak tudnám, hol indul majd be a kacsanova