Re: nincs cím
Klón Előzmény: #560980Na ez a kemény,Lupin, nem a vídia.:-) Komoly fantomokat hajt, de tegye csak. Engem szórakoztat, magából meg hülyét csinál. Vigyázzon, így elég hamar lekapják majd a megbízói.
Idézzen tőlem olyat, ami erősebb, mint a maga sittes/tolvaj/bűzlő/féreg/ jelzői. Elég következetlen lett öregkorára,kedves féregirtó elvtárs.
Egyébként mivel viszonylag új vagyok, már a részletekre se ügyel. Hajtsa a fantomjait, de arra azért figyeljen, hogy a "kerályával" együtt maga is elemi hibákat követ el. Kezd kiesni a szerepéből, legszívesebben fizikailag is inzultálná a magával egyet nem értőket. Jó öreg hálózati magatartás.
Igazi hozzáadott értéke magának itt kevés van, csak azt tudja hetek óta szajkózni, amit papírra vetettek és megtaníttattak magával a megbízói. Kreativitása a szófosásban merül ki, az új helyzetekre képtelen reagálni, tudásbeli hiányát pedig agresszivitással pótolja.
De ha hiszi, ha nem, én kedvelem a jelenlétét, s nem táplálok ellenséges érzületet magával szemben. Szánalom az van bennem a karaktere iránt, de udvari bohócra mindig, mindenhol szükség van.:-)