Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#560667 Arsene Lupin Előzmény: #560660

A pénteki és hétfői mozgást pár millával beindító speki daytrader. Ő már leszedte a maga részét a piacról.

Akinek az elmúlt napokban összejött egy nyereséges pakk, az lassan elkezd realizálni.

A beragadt csodavárók meg majd jönnek észt osztani.

#560666 Arsene Lupin Előzmény: #560653

Számomra egyre világosabb, hogy a gyémántot kilopják a cégből, a sz*rt meg hátrahagyják a részvényeseknek. Lesz egy kis bunyó a közgyűlésen, és a nyomozó hatóságoknak is lesz dolga.

#560665 rbbj11 Előzmény: #560656

az szép. Ettől tartottam. Szétszedik a céget a szállítók és kötvényesek, esetleg a többi hitelező. Lehet, ez egyedülálló lesz, semmi nem marad a részvényeseknek. Hála Istennek nem úgy járok, mint GM-mel, Lehmannal. Azokkal is aljvadásztam csőd előtt, azóta megtanultam, hogy óvatosan kell ezekkel bánni.

GM azóta is több száz szállítónak tartozik. Lehman végül 1 centtel távozott a tőzsdéről.

Átlag 100 Ft-ot adtam mindkét részvényért és mégis csúnyát buktam velük. Na, ez most nem ismétlődik meg.

#560656 Zotya32 Előzmény: #560655

Ex korán ment aludni....

"A Társaság számára ugyanakkor operációját veszélyeztető, napi szintű nehézséget okoz, hogy szállítóinak jelentős része a 2012/A sorozatú kötvények október 24-én esedékes lejárata előtt kívánja érvényesíteni követeléseit. Mindez azt jelenti, hogy a Társasághoz fizetési meghagyások, illetve néhány esetben felszámolási eljárás megindítása iránti kérelmek érkeznek."

#560653 Zotya32 Előzmény: #560652

"Időszak végi, azonnal rendelkezésre álló készpénzállomány

(2012. szeptember 30.): 2,5 millió euró

A Társaságcsoport rendelkezésére álló készpénzállomány teljes egészében a

lengyelországi leányvállalatokban található, így ezen pénzeszközök felhasználása az október 24-én esedékes kötvények fizetésére nem lehetséges."

#560639 exmnbs1 Előzmény: #560631

Fejér megye és Zilah megkapta az engedményt a többivel per, Veszprém megye függőben

#560638 Arsene Lupin Előzmény: #560632

Ja és a sakkozó igen okos fiú (és jó fizikus is). Pontosan érezte, meddig mehet el, és amikor kellett, bepucsított. Úgy gondolta, okosan, hogy jobb a kerálynak, mint az egész zárkának behajolni.

Csabika egy buta hamiskártyás amatőr szerencselovag, aki még saját korlátait sem képes felmérni.

#560632 Kissherceg Előzmény: #560631

a sakkozónál sikerült példát statuálni nem tudom miről álmodoznak a népek... Azért a kukkeres elég nagy hal a piacon, mondhatni oligarcha

#560631 Arsene Lupin Előzmény: #560629

A sajátjával azt ver, amit akar, de ne a részvényesekével tegye.

Amúgy a Csabikánál nagyságrenddel agyasabb Leisztingert is bepucsították, úgyhogy Sanyika nem nyerhet. A kerályi udvar példát fog statuálni.

#560630 Arsene Lupin Előzmény: #560623

"ki lesz fizetve"

Akkor már napok óta ki lenne akasztva a könyv, nem a péntekihez és a maihoz hasonló, pár millával beindított forintozó DT pörgés lenne.

#560629 Klón Előzmény: #560624

Közte a saját 500.000 darabjával?

Vigyázzon, ez egy nagyobb szám, mint a maga 30-asa.:-)