A pénteki és hétfői mozgást pár millával beindító speki daytrader. Ő már leszedte a maga részét a piacról.
Akinek az elmúlt napokban összejött egy nyereséges pakk, az lassan elkezd realizálni.
A beragadt csodavárók meg majd jönnek észt osztani.
A pénteki és hétfői mozgást pár millával beindító speki daytrader. Ő már leszedte a maga részét a piacról.
Akinek az elmúlt napokban összejött egy nyereséges pakk, az lassan elkezd realizálni.
A beragadt csodavárók meg majd jönnek észt osztani.
Számomra egyre világosabb, hogy a gyémántot kilopják a cégből, a sz*rt meg hátrahagyják a részvényeseknek. Lesz egy kis bunyó a közgyűlésen, és a nyomozó hatóságoknak is lesz dolga.
az szép. Ettől tartottam. Szétszedik a céget a szállítók és kötvényesek, esetleg a többi hitelező. Lehet, ez egyedülálló lesz, semmi nem marad a részvényeseknek. Hála Istennek nem úgy járok, mint GM-mel, Lehmannal. Azokkal is aljvadásztam csőd előtt, azóta megtanultam, hogy óvatosan kell ezekkel bánni.
GM azóta is több száz szállítónak tartozik. Lehman végül 1 centtel távozott a tőzsdéről.
Átlag 100 Ft-ot adtam mindkét részvényért és mégis csúnyát buktam velük. Na, ez most nem ismétlődik meg.
a kettő sose csap össze :) függetlenek egymástól :)
A funda és a technika összecsap. Meglátjuk melyik nyer.
buli hangulat lehet ott is... :S
Ex korán ment aludni....
"A Társaság számára ugyanakkor operációját veszélyeztető, napi szintű nehézséget okoz, hogy szállítóinak jelentős része a 2012/A sorozatú kötvények október 24-én esedékes lejárata előtt kívánja érvényesíteni követeléseit. Mindez azt jelenti, hogy a Társasághoz fizetési meghagyások, illetve néhány esetben felszámolási eljárás megindítása iránti kérelmek érkeznek."
szép kis flash
"Időszak végi, azonnal rendelkezésre álló készpénzállomány
(2012. szeptember 30.): 2,5 millió euró
A Társaságcsoport rendelkezésére álló készpénzállomány teljes egészében a
lengyelországi leányvállalatokban található, így ezen pénzeszközök felhasználása az október 24-én esedékes kötvények fizetésére nem lehetséges."
Mára ennyi, már rég lejárt a szolgálat.
Fejér megye és Zilah megkapta az engedményt a többivel per, Veszprém megye függőben
Ja és a sakkozó igen okos fiú (és jó fizikus is). Pontosan érezte, meddig mehet el, és amikor kellett, bepucsított. Úgy gondolta, okosan, hogy jobb a kerálynak, mint az egész zárkának behajolni.
Csabika egy buta hamiskártyás amatőr szerencselovag, aki még saját korlátait sem képes felmérni.
Elnézést, Csabika akart lenni. Sanyi és az OTP alap már bebukta a papírt.
a sakkozónál sikerült példát statuálni nem tudom miről álmodoznak a népek... Azért a kukkeres elég nagy hal a piacon, mondhatni oligarcha
A sajátjával azt ver, amit akar, de ne a részvényesekével tegye.
Amúgy a Csabikánál nagyságrenddel agyasabb Leisztingert is bepucsították, úgyhogy Sanyika nem nyerhet. A kerályi udvar példát fog statuálni.
"ki lesz fizetve"
Akkor már napok óta ki lenne akasztva a könyv, nem a péntekihez és a maihoz hasonló, pár millával beindított forintozó DT pörgés lenne.