Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#560623 w_ee_d Előzmény: #560614

aham,mert kiaza lézer János???Hagyjuk már,ezt a süket dumát.

Remélem elkezdte már írni a magyarázkodó szövegét ;)Tudja,már nem sok van a kv. fizetésig. ;)

nem kell kötözködni,igen,ki lesz fizetve,és nem lesz sitt.

De ezt csak halkan súgom,mert a minap megszólt,hogy kiabálok ;)

Jó éjt hitetlen!

#560621 nemértem Előzmény: #560614

Igaz, emlékszem, közgyűlés, 8 pont : " jellemtelen diktatórikus politikusoknak nem neki menni,

alázatosan seggüket nyalni'

#560620 nemértem Előzmény: #560616

Van egy kis bibi! Ezt a titulust csak Fideszes és Jobbikos identitású tagok viselik jellemzően.

Jobb lenne orientálódnod.amíg vissza nem vonják...

#560616 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #560606

Egyébként látod mi van a nevem mellett a zárójelben??? Vazzeg, hát hány szintet léptem!? Mondjuk ettől okosabb ugye nem lettem (szépségről nem is beszélve ugye!)

#560614 Arsene Lupin Előzmény: #560606

Az biztos, hogy Lézer Jani törleszteni fog. Viszont az év üzletembere hülye volt, ahogy nekiment Janinak. A részvényesek nem erre hatalmazták fel.

#560606 nemértem Előzmény: #560597

Nagyon úgy néz ki, hogy egy csökönyös és buta embernek nagy beleszólása lesz a történésekbe.

Nem mondom meg, kiről beszélek, ne is kínozz.

Ja, amúgy milyen jó érzés ,hogy ilyen penge eszű vezetőnk van! Ezt az összetett koreográfiát/ egyszer balra kellett fordulni/ fél óra alatt megértette!

http://atv.hu/belfold/20121008_orban_viktor

#560603 Klón Előzmény: #560579

Van,amikor szétcsúszott vagyok?

Egyébként nem lesz egyik sem sztem(TEK vs 1000 Ft). Én a közgyűlésig egyre növekvő parát, csökkenő rv-árat, utána hetekig letargiát, majd megmagyarázhatatlan okból emelkedést várok.

De felszámolást, azt nem.

#560600 Arsene Lupin Előzmény: #560594

"szólítson nyugodtan állandóan Edének"

erre a néhány hétre már Ede marad.

"frissítsen a ZX Spectrum-on szoftverein"

Az egy játékgép volt.

"Nehogy egyszer az ügynöklisták tényleg napvilágra kerüljenek."

Nem fogják. Lacának megvan, oka van, hogy nem engedik.

#560598 Klón Előzmény: #560568

Miért, az újak csak tufák lehetnek? A tisztelt tagok bölcsek, a VIP-ek szentek, a házmesterek meg elfogulatlan megvilágosodottak?:-)

#560597 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #560583

Ez azért van mert a mosónő (nem tudom miért kapta ezt a nevet is, majd Ő elmondja ha akarja), itt lopja a napot.. oszt a zászló meg koszos!

No de mi a helyzet az E-kakival? Vélemény? Abban az esetben ha nem lesz sikeres a kalapozás (hiányzik még pár forint..), mikor is akarnak az intézményi kötvénytulajdonosokkal tárgyalni? (vagy már tárgyalnak?) Fogynak a napok ugye... hogy lesz így haszon télire?

#560594 Klón Előzmény: #560577

Öreg-öreg, megakadt a tű...engem ezzel ugyan nem provokál.:-)

Már mondtam, szólítson nyugodtan állandóan Edének, ezt úgy is megkapta már dicsák, nyeretlen, nemértem,RFV player, bocs,ha kihagytam valakit. Engem ezzel nem sért,sőt szórakoztató:-)

Mondtam már, hogy frissítsen a ZX Spectrum-on szoftverein, elég fals infókat dob ki mostanság.

De felőlem maradhat így is.Írtam, hogy fogatlan az az oroszlán, jobb lenne az a biszkui nyugdíj.

Nehogy egyszer az ügynöklisták tényleg napvilágra kerüljenek.

#560584 exmnbs1 Előzmény: #560579

közgyűlés lesz

kíváncsi vagyok Pataki úr megjelenik-e (először mióta it tag)

lenne az a pont a likviditási helyzetről

kéne 50%-os megjelenés hozzá

#560583 nemértem Előzmény: #560570

Tudok mit" birok"? Igazi mély Magyar Fideszes helységekben a hivatalok előtt évek óta ki nem mosott Magyar zászló kornyadozik.Vérlázító !

Amúgy szerintem az emberek Rákosi pajtás óta nem rettegtek ennyire a másik embertől, mint napjainkban. és még mindig van, aki világtalan. A fene érti.