Akkor vegyen részvényt, a csalán serkenti a vérkeringést, hátha csoda történik...
Akkor vegyen részvényt, a csalán serkenti a vérkeringést, hátha csoda történik...
Csabika a részvényesek f*szával veri csalánt.
aham,mert kiaza lézer János???Hagyjuk már,ezt a süket dumát.
Remélem elkezdte már írni a magyarázkodó szövegét ;)Tudja,már nem sok van a kv. fizetésig. ;)
nem kell kötözködni,igen,ki lesz fizetve,és nem lesz sitt.
De ezt csak halkan súgom,mert a minap megszólt,hogy kiabálok ;)
Jó éjt hitetlen!
Inkább azonnal lemondok...
Igaz, emlékszem, közgyűlés, 8 pont : " jellemtelen diktatórikus politikusoknak nem neki menni,
alázatosan seggüket nyalni'
Van egy kis bibi! Ezt a titulust csak Fideszes és Jobbikos identitású tagok viselik jellemzően.
Jobb lenne orientálódnod.amíg vissza nem vonják...
Egyébként látod mi van a nevem mellett a zárójelben??? Vazzeg, hát hány szintet léptem!? Mondjuk ettől okosabb ugye nem lettem (szépségről nem is beszélve ugye!)
Az biztos, hogy Lézer Jani törleszteni fog. Viszont az év üzletembere hülye volt, ahogy nekiment Janinak. A részvényesek nem erre hatalmazták fel.
:-) teljes leépülés ... meg zsebre tett kéz.... Én bevarnám és hanyatt lökném.
Nagyon úgy néz ki, hogy egy csökönyös és buta embernek nagy beleszólása lesz a történésekbe.
Nem mondom meg, kiről beszélek, ne is kínozz.
Ja, amúgy milyen jó érzés ,hogy ilyen penge eszű vezetőnk van! Ezt az összetett koreográfiát/ egyszer balra kellett fordulni/ fél óra alatt megértette!
Van,amikor szétcsúszott vagyok?
Egyébként nem lesz egyik sem sztem(TEK vs 1000 Ft). Én a közgyűlésig egyre növekvő parát, csökkenő rv-árat, utána hetekig letargiát, majd megmagyarázhatatlan okból emelkedést várok.
De felszámolást, azt nem.
nem, de belépésnél kamával indítani nem egy mellveregető dolog...
"szólítson nyugodtan állandóan Edének"
erre a néhány hétre már Ede marad.
"frissítsen a ZX Spectrum-on szoftverein"
Az egy játékgép volt.
"Nehogy egyszer az ügynöklisták tényleg napvilágra kerüljenek."
Nem fogják. Lacának megvan, oka van, hogy nem engedik.
Miért, az újak csak tufák lehetnek? A tisztelt tagok bölcsek, a VIP-ek szentek, a házmesterek meg elfogulatlan megvilágosodottak?:-)
Ez azért van mert a mosónő (nem tudom miért kapta ezt a nevet is, majd Ő elmondja ha akarja), itt lopja a napot.. oszt a zászló meg koszos!
No de mi a helyzet az E-kakival? Vélemény? Abban az esetben ha nem lesz sikeres a kalapozás (hiányzik még pár forint..), mikor is akarnak az intézményi kötvénytulajdonosokkal tárgyalni? (vagy már tárgyalnak?) Fogynak a napok ugye... hogy lesz így haszon télire?
Öreg-öreg, megakadt a tű...engem ezzel ugyan nem provokál.:-)
Már mondtam, szólítson nyugodtan állandóan Edének, ezt úgy is megkapta már dicsák, nyeretlen, nemértem,RFV player, bocs,ha kihagytam valakit. Engem ezzel nem sért,sőt szórakoztató:-)
Mondtam már, hogy frissítsen a ZX Spectrum-on szoftverein, elég fals infókat dob ki mostanság.
De felőlem maradhat így is.Írtam, hogy fogatlan az az oroszlán, jobb lenne az a biszkui nyugdíj.
Nehogy egyszer az ügynöklisták tényleg napvilágra kerüljenek.
Az egyértelmű, kiplakátolták az ólak mellett. A többi szürke szamár a ködben.
közgyűlés lesz
kíváncsi vagyok Pataki úr megjelenik-e (először mióta it tag)
lenne az a pont a likviditási helyzetről
kéne 50%-os megjelenés hozzá
Tudok mit" birok"? Igazi mély Magyar Fideszes helységekben a hivatalok előtt évek óta ki nem mosott Magyar zászló kornyadozik.Vérlázító !
Amúgy szerintem az emberek Rákosi pajtás óta nem rettegtek ennyire a másik embertől, mint napjainkban. és még mindig van, aki világtalan. A fene érti.