hát az aféle erdélyi néma tüntetéshez nem is
a temetésen mégis OV említette először az orosz kivonulást mint követelést többedik beszédben
és utána sem említette más
teljesen osztom. A díszpinty csipog egy picit, mégse azért fizessenek neki, hogy nem elég, hogy nem jó semmire, de még csipogni se tudjon. Néma kanári elég gáz....
"Én meg 130..."
Magasság vagy súly. Vagy mindkettő?
"Az a rendőr egyébként Lupin volt!"
Akkor viszont már tudom, hogy ki volt az a rendőrségi ló, akinek petárdát dugtak a s*ggébe a fradisták.
Ex! Én is ott voltam akkoriban,(Lupin is...) hidd el az Ovi baromi messze van a vakmerőtől...
Feladom, reménytelen. Én az örökmécses mellett nőttem fel, a Március 15 . téren a hegyes orrú cipőjükről megismertük a nyomingereket, olyan jó, hogy mesélsz nekem a tüntetésekről.
Kb. 1980 -után nem kellett semmiféle bátorság tüntetésre járáshoz, előtte kicsit melegebb volt, de a metró kocsi a 2006-os " szabadság harcosokkal" / Dózsa meg Fradi kemény mag/ ezerszer melegebb .
Tegnap láttam a meccset! Gondold el, milyen már mikor egy vérbeli Újpesti a Fradinak drukkol! :-)
Szeretem a mai Vidit.....
szvsz vakmerő, sok mindent lehet rá mondani de gyáva az nem
"akkor már folytak a csapatkivonások."
Marhaság.
1989 májusában kezdődtek a tárgyalások, de az oroszoknak nem nagyon tetszett a dolog, ezért csak 1990 márciusában írták alá az egyezményt. A kivonulás is nagyon vontatottan haladt, egészen 1991. június 30-ig tartott. Egyszerűen nem tudták otthon hová tenni a katonákat és a tisztek családjait.
Már akkor is titkos volt? Nem láttam ...
Azért a mai foci sokkal jobb.
Írja itt kolléga, hogy " vidi" . Mennyi szeretet van benne " vidi", csak így. A mi fiaink, a mi véreink. Újra van Magyar foci!!!
Videoton összeállítás :
Videoton: M. Bozovics – Brachi, Vinicius, Caneira, Stopira (Neto, 89.) – Walter (Gyurcsó, 69.), Sándor Gy., Mitrovics, Tóth I B., Oliveira – N. Nikolics
Ria, ria, Hungária!
Ugyan már, ha "bántalmazták" volna, ma nem lenne velünk...
Az megvan mikor Kövár Laci barátja a következő táblácskával a nyakában tüntetett?
Asszongya: A rendőrállamban a rendőr fizetése magasabb a tanárénál, a jogállamban fordítva
Vajon ma erről mi a véleménye a bajuszkirálynak?
elmégy tüntetni vagy 1988-ban odament jún 16-án az kissé más story
:-)) Én meg 130... Az a rendőr egyébként Lupin volt!
Szóval , elmegyünk meccsre, vagy tüntetni valahová, akire rácsap a rendőr, az bátor, akire nem, az nem bátor. Furcsa egy logika.
két minta polgárt ne erőltessük itt... szvsz :)
azért min egy videot megtekintenék ahol az e-star helyzetét elemzi
"Március 15-ét követően felgyorsultak az események, mind az állampárton belül, mind pedig az ellenzékben. Március 30-án megalakult a Fidesz, majd május 1-én a Szabad Kezdeményezések Hálózata, azaz a későbbi SZDSZ is létrejött. A már említett június 16-i tüntetések nagy port kavartak, bántalmazták többek között Orbán Viktort és Tamás Gáspár Miklóst is"
http://mindenpolitika.postr.hu/cimke/március15
jún 16, 1988 helyesen
majd ha a vidi mezén holle anyó hirdetés lesz, akkor jelent vmit pataki :), eddig arra volt jó, hogy a pénzt vigye, most azért szólalt meg, nehogy szájba csapja valaki, mert az elmúlt egy év során egy dekát nem tett a cégért csak vitte a lét. Most pedig tiszta lelkiismerettel üli végig a következő őszi napokat.
Miről álmodozol! 100 kg voltam, és hirtelen természetű. :) / hacsak nem Te voltál a rendőr, akkor biztos futottam/ . O.V. bátran kijelentette, " ruszki haza" , milyen sajnálatos tény, hogy akkor már folytak a csapatkivonások. Akkor is bátor volt, és kész!