Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#560508 exmnbs1 Előzmény: #560505

a temetésen mégis OV említette először az orosz kivonulást mint követelést többedik beszédben

és utána sem említette más

#560507 rbbj11 Előzmény: #560485

teljesen osztom. A díszpinty csipog egy picit, mégse azért fizessenek neki, hogy nem elég, hogy nem jó semmire, de még csipogni se tudjon. Néma kanári elég gáz....

#560506 Arsene Lupin Előzmény: #560494

"Én meg 130..."

Magasság vagy súly. Vagy mindkettő?

"Az a rendőr egyébként Lupin volt!"

Akkor viszont már tudom, hogy ki volt az a rendőrségi ló, akinek petárdát dugtak a s*ggébe a fradisták.

#560504 nemértem Előzmény: #560495

Feladom, reménytelen. Én az örökmécses mellett nőttem fel, a Március 15 . téren a hegyes orrú cipőjükről megismertük a nyomingereket, olyan jó, hogy mesélsz nekem a tüntetésekről.

Kb. 1980 -után nem kellett semmiféle bátorság tüntetésre járáshoz, előtte kicsit melegebb volt, de a metró kocsi a 2006-os " szabadság harcosokkal" / Dózsa meg Fradi kemény mag/ ezerszer melegebb .

#560503 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #560500

Tegnap láttam a meccset! Gondold el, milyen már mikor egy vérbeli Újpesti a Fradinak drukkol! :-)

Szeretem a mai Vidit.....

#560501 Arsene Lupin Előzmény: #560484

"akkor már folytak a csapatkivonások."

Marhaság.

1989 májusában kezdődtek a tárgyalások, de az oroszoknak nem nagyon tetszett a dolog, ezért csak 1990 márciusában írták alá az egyezményt. A kivonulás is nagyon vontatottan haladt, egészen 1991. június 30-ig tartott. Egyszerűen nem tudták otthon hová tenni a katonákat és a tisztek családjait.

#560500 nemértem Előzmény: #560494

Már akkor is titkos volt? Nem láttam ...

Azért a mai foci sokkal jobb.

Írja itt kolléga, hogy " vidi" . Mennyi szeretet van benne " vidi", csak így. A mi fiaink, a mi véreink. Újra van Magyar foci!!!

Videoton összeállítás :

Videoton: M. Bozovics – Brachi, Vinicius, Caneira, Stopira (Neto, 89.) – Walter (Gyurcsó, 69.), Sándor Gy., Mitrovics, Tóth I B., Oliveira – N. Nikolics

Ria, ria, Hungária!

#560497 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #560486

Ugyan már, ha "bántalmazták" volna, ma nem lenne velünk...

Az megvan mikor Kövár Laci barátja a következő táblácskával a nyakában tüntetett?

Asszongya: A rendőrállamban a rendőr fizetése magasabb a tanárénál, a jogállamban fordítva

Vajon ma erről mi a véleménye a bajuszkirálynak?

#560493 nemértem Előzmény: #560489

Szóval , elmegyünk meccsre, vagy tüntetni valahová, akire rácsap a rendőr, az bátor, akire nem, az nem bátor. Furcsa egy logika.

#560489 exmnbs1 Előzmény: #560484

"Március 15-ét követően felgyorsultak az események, mind az állampárton belül, mind pedig az ellenzékben. Március 30-án megalakult a Fidesz, majd május 1-én a Szabad Kezdeményezések Hálózata, azaz a későbbi SZDSZ is létrejött. A már említett június 16-i tüntetések nagy port kavartak, bántalmazták többek között Orbán Viktort és Tamás Gáspár Miklóst is"

#560485 Kissherceg Előzmény: #560482

majd ha a vidi mezén holle anyó hirdetés lesz, akkor jelent vmit pataki :), eddig arra volt jó, hogy a pénzt vigye, most azért szólalt meg, nehogy szájba csapja valaki, mert az elmúlt egy év során egy dekát nem tett a cégért csak vitte a lét. Most pedig tiszta lelkiismerettel üli végig a következő őszi napokat.

#560484 nemértem Előzmény: #560480

Miről álmodozol! 100 kg voltam, és hirtelen természetű. :) / hacsak nem Te voltál a rendőr, akkor biztos futottam/ . O.V. bátran kijelentette, " ruszki haza" , milyen sajnálatos tény, hogy akkor már folytak a csapatkivonások. Akkor is bátor volt, és kész!