Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#560456 exmnbs1 Előzmény: #560454

egyébként jól befenyegetted a nemzeti oldalt, gondolom csakis idejárnak infot gyűjteni

#560455 exmnbs1 Előzmény: #560454

akik önként és dalolva vonultak be az önkormi businessbe

pl Romániába a csődbe ment helyére

a kv pénzeket is a Resz eszközeinél fölöslegesebb dolgokra költötték

a bukcsi hatikat pedig eszük ágában sem volt lezárni ATH-tól lefelé pluszban

#560454 Klón Előzmény: #560449

Vagy eddig nem hitte,h a NER 2-ik évében egy nemzeti oldali céget akarnak olyanok tönkre tenni, akik a nemzeti oldalt csak korlátok nélküli zsákmányszerzésre használják.

Most begorombult egy kicsit Pataki,érdekes, bekussoltak a "kerályi" önkorik, pedig a hírek szerint már jónéhány helyen csak levegővel fűtenek.

Valahogy nagy tanácstalanságot érzek, Arsene Lupin sem olyan bántóan agresszív, mint szokott lenni. Hiába, kísért Sopron vasárnapi szelleme, lehet, hogy 1,5 éve múlva nagyobb lesz a pofon, mint sokan gondolják. Akkor pedig jön a magyarázkodás, hogy mit miért tettek, hogy csak parancsra cselekedtek, meg hogy nekik is meg kellett élni valamiből, meg "dehogy gondolták ők komolyán, áá,dehogy" a börtönt, a fenyegetéseket.

#560452 rbbj11 Előzmény: #560448

nálam elöre vagy max 12-24 órán belülröl olvashattad a pontos árat a topikomban, még görgetni se kell itt hozzá több száz oldalt....

És nem csak az árat, hanem a feltett tökekockázatot is, néha még stopot is. Ennyit a link dumáról.

#560451 rbbj11 Előzmény: #560442

a leirtakat köszönöm, és én egyet is tudok érteni vele. Csak lekereskedni nem egyszerü, mert meg kell hozzá várni a zárót vagy legalábbis az utolsó perceket. Pl. ha 440 felettinek tünik, jó eséllyel jóval felette lesz, pl. 455-ért kapok. Akkor máris csak bruttó 25 ft-om marad a 480-as targettel. Messzebbre meg tul kockázatos tartani.

Ha nem 40, hanem csak 20 ft a max fogható profit, akkor még nehezebb jó áron nyitni, hogy még maradjon is vmi belöle.

#560450 Klón Előzmény: #560431

Nono...óvatosan a számokkal.Még szerintem lesz egy lefelé kör, mielőtt indul a sky-rocketed üzemmód.

#560449 taresz Előzmény: #560447

Ha ilyen világraszóló spanok, akkor hogyan fajulhattak eddig a dolgok? Fizetett hirdetés ez.......

#560448 Margaretta Előzmény: #560428

Vedd már észre, hogy te vagy itt a legőszintébb. A többiek csak maszatolnak. Miközben lehet, hogy nagyobbakat buknak, mint te, csak nem írják ide. De nem azért, hogy téged szivassanak, hanem azért, mert nem annyira karakánok, mint te.

Mindenki bukik jónagyokat. A kisbüfik 5%-a nyer, illetve tud beadni pozitív nyerőről adóbevallást. A francért van benned ez a kisebbrendüségi érzés?

Nyomják a jó dumát kínjukban. (Bár én mindenkinek tiszta szívemből kívánom, hogy nyerjen.)

Hányszor olvastál olyat tőzsdés topikokban, hogy konkrétan miből hányat longolt és shortolt és honnan? (Én párszor írtam már ilyet, meg te is.) De ez nem általános.

Biztosat csak akkor tudhatnánk, ha látnánk a számlájukat. (Bevallom én nem is vagyok rá kiváncsi, csak ez azért írom, mert nem értem, hogy mitől van nálad ez az üldözöttségi érzés.) Nyugodjál le.

Az adóbevalláskor többnek kell olyan tanácsot adni, hogy feltétlenül írják be a bukót is az adóbevallásba, mert a jövő évi nyerőből csak így tudja érvényesíteni. (Sajnos.)

#560446 exmnbs1 Előzmény: #560257

http://www.portfolio.hu/vallalatok/szunetelt_az_e-star_reszvenyek_kereskedese.173931.html

csak hathornak szóltak, pf-eseknek nem

"Az E-Star az elmúlt közel 1 évben értékének több mint 90 százalékát vesztette el, mert a társaság likviditási problémákkal szenved. A vállalat október második felében jelentős törlesztési kötelezettséggel néz szembe kötvénytartozásából fakadóan, melyre eddig a vállalat egyik vezetőjének korábbi nyilatkozata szerint nincs fedezet."

#560442 Sly-- Előzmény: #560440

Forgalom nagyon leült a végére. Holnapi feladat is az, hogy 440 fölé zárjon, akkor lehet benne egy 480 a héten. Ha visszazár alá, akkor kuka, 420, alatta 400 megint.

20-40 Ft-osokat le lehet trédelni benne.

#560436 akpo7 Előzmény: #560428

Van nekem annal jobb dolgom is fiatalember, h. rajtad rohogjek. Mas kerdes es nem is ide tartozik, h. nehany hataridos trade-edet nem ertettem (mondjuk neha a sajatomat se).

Raadasul jelen vallalat eseteben nem kulon hajoban evezunk, hiszen en sem hiszek abban, h. lehuzzak a redonyt es fel ev mulva semmi nem lesz belole / a vezetok tomlocben lesznek.

#560430 rbbj11 Előzmény: #560428

én már délelött lezártam, te jöttél elö a nagy mellénnyel. Ha elkezded minösíteni, kinek mi való, akkor nem kéne meglöpödni a megfelelö reakción.

Én sose írtam neked olyat még buxon sem, hogy nem neked való. Te magad sommáztad, hogy inkább visszatérsz ingatlanokhoz, és hagyod a fenébe a tözsdét. Aztán jó ideig szüneten is voltál.

#560428 Hathor Előzmény: #560425

"ezek alapján nem tudom, melyikünknek való inkább..."

Akkor Te vagy ide való!

Elismerem.

Ezért sem írok. Én lúzer vagyok, sehova sem való.

Nem értek semmihez.. mindenki helikopterezik rajtam kívül.

Te kérdeztél többször rólam a többiektől, hogy vajon most mit fogok rajzolni, mit fogok csinálni ha 300alá megy. Csőd.stb,.

Sly csak annyit válaszolt rá.. duplázni, mi mást?!

Mondjuk Ő is jót kuncogott rajta.

Röhögött itt már rajtam több mindenki, megszoktam.

Herceg, Akpo, Ex, Sly, Te..

#560426 xtreme Előzmény: #560422

Tisztelettel kicsit nagyobb aktivitást mert hamarosan 500ft felett lesz a részvény így nem kap fizetést a negatív hangulatkeltésért!

#560425 rbbj11 Előzmény: #560392

barátom, 2 kört futottam nyeröben idén, amig te meg se jelentél itt. Legutobb 4xx-röl 550-ig volt vaskos nyerö. Veled ellentétben én már realizáltam a skalpjával profitot, ezek alapján nem tudom, melyikünknek való inkább...

eladtam és elöttem fordu…

#560418 Ibiza

eladtam és elöttem fordulgatott.. lehet szét kellett volna apróznom..

itt már nem veszek..