Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Margaretta Előzmény: #560428

Vedd már észre, hogy te vagy itt a legőszintébb. A többiek csak maszatolnak. Miközben lehet, hogy nagyobbakat buknak, mint te, csak nem írják ide. De nem azért, hogy téged szivassanak, hanem azért, mert nem annyira karakánok, mint te.

Mindenki bukik jónagyokat. A kisbüfik 5%-a nyer, illetve tud beadni pozitív nyerőről adóbevallást. A francért van benned ez a kisebbrendüségi érzés?

Nyomják a jó dumát kínjukban. (Bár én mindenkinek tiszta szívemből kívánom, hogy nyerjen.)

Hányszor olvastál olyat tőzsdés topikokban, hogy konkrétan miből hányat longolt és shortolt és honnan? (Én párszor írtam már ilyet, meg te is.) De ez nem általános.

Biztosat csak akkor tudhatnánk, ha látnánk a számlájukat. (Bevallom én nem is vagyok rá kiváncsi, csak ez azért írom, mert nem értem, hogy mitől van nálad ez az üldözöttségi érzés.) Nyugodjál le.

Az adóbevalláskor többnek kell olyan tanácsot adni, hogy feltétlenül írják be a bukót is az adóbevallásba, mert a jövő évi nyerőből csak így tudja érvényesíteni. (Sajnos.)