Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Lassan tele a kalap

#560138 xtreme Előzmény: #560133

Chart egy ilyen helyzetbe mikor egy hír bármelyik irányba befolyásolhat!Ne viccelj!

#560132 xtreme Előzmény: #560130

Megállapodnak, kapnak pénzt, fűtést biztosítanak, részvény emelkedik, polgárok elégedettek!Ennyire egyszerű csak a részvény iránti bizalom az ami soha nem tér már vissza mint a régi ára se!

#560131 w_ee_d Előzmény: #560110

meg az hiányzik,hogy voltak,vannak akik nem fizetnek...ha az önkori-s pénzek nagy része jött volna időben,ez a bukta sem lett volna ennyi,ki lehetne számolni,hogy mennyit buktak ekkor akkor,de szvsz fele bukta emiatt volt ezeken a pozikon,de lehet keveset mondok...

#560130 w_ee_d Előzmény: #560120

Szia!kössz a jókívánságokat..

A nestle persze stabil,(lassan)növekvő cég,de nem véletlen most írtam,hogy vedd be a pf-edbe...És nem is ezért tüntettem fel JÓ tippnek...Hogy finoman fogalmazzak,lehet vele keresni majd a (KÖZELI)közeljövőben... :)Ha szándék megvan,és van rá némi pénzmag is,és rám hallgatsz,ne halogasd...ITT az idő. :)

E-star-hoz szerencse?kamionnyi?Kevés lehet... ;) :D :D

szép napot!

#560120 rbbj11 Előzmény: #560118

nestle-vel egyébként nehéz hibázni, de én is tudok neked több tucat hasonlóan lassú növekvő, stabil vállalatot tippnek adni. Csak a hosszú távú pf-ban gondolkozom felvételén.

Pl. Kraft, Merck

Re: nincs cím

#559999 Fornit Előzmény: #559994

Az idei év egyik legszerencsésebb trade-je volt h kiszórtam átlag +0,73%/db+3havi kamat nyerővel. Belegondolni is brutál mi lenne ha mind a huszonakárhány meglenne... Szerencse h márciusban észrevettem h ez bizony kőkemény T.

Megy a pepegtetés rendes…

#559989 cédrus

Megy a pepegtetés rendesen...de mondjuk tény, hogy ahhoz képest, hogy mennyi idő van hátra, nem olyan gyenge ez, mint lennie kéne.

#559981 Arsene Lupin Előzmény: #559973

"jajj nézzd már,hogy néz ki a képen"

Ha egy ember egy évvel ezelőtt még stylist által megtervezett Steve Jobs image-ben villogott, most meg úgy néz ki ki, mint a mosott sz*r, az sok mindent elárul.