Chart egy ilyen helyzetbe mikor egy hír bármelyik irányba befolyásolhat!Ne viccelj!
Chart egy ilyen helyzetbe mikor egy hír bármelyik irányba befolyásolhat!Ne viccelj!
pl Sárospatakon abban hogy lelépnek
400Kt már be is ígértek
Hiú ábránd. A chart nem ezt mutatja.
Mindegy. Van még két hét a hülyítésre.
Megállapodnak, kapnak pénzt, fűtést biztosítanak, részvény emelkedik, polgárok elégedettek!Ennyire egyszerű csak a részvény iránti bizalom az ami soha nem tér már vissza mint a régi ára se!
meg az hiányzik,hogy voltak,vannak akik nem fizetnek...ha az önkori-s pénzek nagy része jött volna időben,ez a bukta sem lett volna ennyi,ki lehetne számolni,hogy mennyit buktak ekkor akkor,de szvsz fele bukta emiatt volt ezeken a pozikon,de lehet keveset mondok...
Szia!kössz a jókívánságokat..
A nestle persze stabil,(lassan)növekvő cég,de nem véletlen most írtam,hogy vedd be a pf-edbe...És nem is ezért tüntettem fel JÓ tippnek...Hogy finoman fogalmazzak,lehet vele keresni majd a (KÖZELI)közeljövőben... :)Ha szándék megvan,és van rá némi pénzmag is,és rám hallgatsz,ne halogasd...ITT az idő. :)
E-star-hoz szerencse?kamionnyi?Kevés lehet... ;) :D :D
szép napot!
nestle-vel egyébként nehéz hibázni, de én is tudok neked több tucat hasonlóan lassú növekvő, stabil vállalatot tippnek adni. Csak a hosszú távú pf-ban gondolkozom felvételén.
Pl. Kraft, Merck
kösz, neked is sok sikert. Estarhoz pedig egy kamionnyi szerencsét
Pl. azt, hogy Steve Jobs elhunyt, és azt is, hogy nem telik stylist-ra.
Szia tesó! Hiányoztál már. Ma jöttél a négyhuszassal? :-)
Az idei év egyik legszerencsésebb trade-je volt h kiszórtam átlag +0,73%/db+3havi kamat nyerővel. Belegondolni is brutál mi lenne ha mind a huszonakárhány meglenne... Szerencse h márciusban észrevettem h ez bizony kőkemény T.
35-ön adtak el múltkor 2014/A-t többet
azóta 1 ill 2 db-bal felhúzták
A mai átlagár: 420, záró: 416.
Tipikus DT kaszinó.
Megy a pepegtetés rendesen...de mondjuk tény, hogy ahhoz képest, hogy mennyi idő van hátra, nem olyan gyenge ez, mint lennie kéne.
a bennfentes közeliek náluk lényegesen szofisztikáltabbak
"jajj nézzd már,hogy néz ki a képen"
Ha egy ember egy évvel ezelőtt még stylist által megtervezett Steve Jobs image-ben villogott, most meg úgy néz ki ki, mint a mosott sz*r, az sok mindent elárul.