ha önmagában nézem eurusd-t, csak egyetérteni tudok veled. De ha az egész piacot nézem, az előzőekben leírt ellentmondás nagy paradoxon nekem
ha önmagában nézem eurusd-t, csak egyetérteni tudok veled. De ha az egész piacot nézem, az előzőekben leírt ellentmondás nagy paradoxon nekem
hogy kerül ez összhangba az amcsi indexek sírkő doji zárásával és azzal, hogy a dax hetesen egy 5 éves csökkenő csatornával küzd?
Megborul az eddigi összefüggés eurusd és a rv-k közt v. kitör dax több éves csökkenőből, min. 9000-es célárral?
nem, csk kissé elfoglalt vagyok mostanság....(lásd baba topik)
eurusdt longolnám..:)
mostanában fejben trédelek...:)
(otpm, rábám van hosszú távra, fx fejben...) :))
furcsa
bár TA indokolja: eurusd elött nincs komoly ellenállás jo darabig, a másikat pedig kemény trendvonal tartja vissza, ahogy reggel írtam. Nem lesz neki egyszerü kitörnie a háromszögb´öl v. ékböl vagy miböl
most is teljesen szétváltak
1,26ra :D
Most van egy rohadt nagy felső kanóca. Adatrángás....
fura, h. eurusd és gbp usd korrelációja mennyire alacsony
Eurusd visszacsoroghatna sokkal lejjebb is, akkor adna jó long beszállót.
inkább csorogjon egyelőre :) eurusd1,299re
azért 1.6209-en (pillanatnyilag) fut egy jelentős csökkenő trendvonal...
fibo szinten táncol, ha kitör felfele 1,623 jöhet
gbpusd lett a legbullosabb kereszt..
gőzöm nincs, mi ez a pofon usd-nek, egyáltalán nem illett a képbe. Így az összes devizapárban fals volt a TA alapú irány, eurusd is kitört, gbpusd vissza lendülettel az emelkedő trendvonal fölé ill. a háromszögébe.
Egyetlen magyarázat sztem az elnöki vita lehet. Ha igy van, ez fontos előjel: obama győzelme esetén usd erősödés a republika győzelme esetén pedig tartós usd gyengülés jön???
csak így látom :)
ne mikroszkóppal nézd azt a csártot :P
adat jött ki különben
mi ez a csapkodás? Hirtelen jött usd "erősödés"