vajon a rábába is bekönyöklő állam jó helyen tudja-e Rába, Audi, stb távhőszölgáltatását?
vajon a rábába is bekönyöklő állam jó helyen tudja-e Rába, Audi, stb távhőszölgáltatását?
egy példán jó lenne ha érzékeltetnéd
mondjuk ott az október 24-én lejáró 2012/A
mit adnál a kv-esnek a kb 109K helyett?
1. Sejtem.
2. Van.
3. Ki mondta, hogy szabad verseny lesz?
Nyugi Ede, majd meglátja.
Honnan tudja,hogy mit akar a konkurencia? És hogy van-e egyáltalán? Ki akarna-szigorúan a szabadverseny szellemében--egy hmvshelyi klienset?
rá egy évre volt az szerintem :P :)
2004 dec 2005 jan ban indult
akkor épphogy kezdtem ezért nemtom pontosan,csak azt h 22-n vettem :o) de hamar eladtam :o(
Felesleges nagyon kombinálni a cég jövőjével kapcsolatban. Csőd, felszámolás. Durván negatív az NPV. El lesz dózerolva, a bukókat benyelik a befektetők.
Ez nem atomfizika, nem agysebészet, nincsenek szakmai titkok és titkos receptek. Ugrásra készen áll a konkurencia, nem csekély politikai hátszéllel.
16 volt az :P :)
Persze. Az összes tolvajrészné vannak időnként felrántások. Az E-Starnál is lehet 30-ról 80-ra történő rally, ha sikeresen értékesítik a bőrgarnitúrát.
"Szóljon, hogy mikor vehetek levegőt, addig visszatartom!"
Mondhatnám, hogy ATH-ig tartsa vissza, de elég lesz csak 500-ig.
Én úgy emlékszem, h. 2005-ben volt és nem 20-ról, hanem 10-12-ről indult.
A tartótisztet is csak módjával, azt is szoktam használni, igaz nem Lupin vonatkozásában.
Én nem Edeként kezdtem , hanem mint formerplayer, utána lettem előléptetve/lefokozva Edévé.
Honnan tudjam, hogy tudják-e fizetni?
Valószínűleg igen, különben gondolom a hitelezők már léptek volna.
Vagy 10 milliárdnyi leírás azonnal. Mert hogy a nemfizetéssel az összes(! )kötvény lejárttá válik azonnal.
egyébként a hiteleket bírják fizetni?
mert pl escoban nem futotta az üzemiből
mivel egy cspmó lánycég elvesztette
ja és a leírásokkal E-Star is esélyes rá
szóval sem kamat sem kv kifizetés évekig))))))))))))))))
Nem hiszem, hogy Makra a 10 milliójával fel tudná számoltatni.
Az Eon meg megpróbálhatja a román divíziót..legfeljebb év végén ő is céltartalékol, s ott is ugrott a bónusz 1-2 embernél.
Sajáttőkék miből lesznek pótolva? Mit tudom én. Miért, azt is pótolniuk kell?