Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#559463 Arsene Lupin Előzmény: #559456

Nem véletlenül beszélt az Ede az "E-Star nevű cégről". Annak már nem Csabika lesz az élén, hanem kerályi csődbiztos.

Nem véletlenül nyüszítenek a klónok. Ők már tájékoztatva lettek.

#559462 Arsene Lupin Előzmény: #559456

Nem véletlenül beszélt az Ede az "E-Star nevű cégről". annak már nem Csabika lesz az élén, hanem kerályi csődbiztos.

Nem véletlenül nyüszítenek a klónok. Ők már tájékoztatva lettek.

#559461 Arsene Lupin Előzmény: #559454

0. Nekem már Ede marad erre a pár hétre.

1. A lengyel "hitel" a gyémánt kilopását szolgálja.

2. Az E-Star nevű cég kerályi csődbiztossal meg fog állapodni az önkorikkal, és ez t*könszúrás lesz a részvényeseknek. Közben lesz egy alapos vizsgálat is a cég körül. Ha úgy gondolják, találnak is dolgokat, aztán sitt.

#559460 birkanyiiroo Előzmény: #559451

Ez nagyon is életszerű megközelítés, már amennyiben a hitellehívási folyamat kommunikációs furcsaságaira keresünk értelmes magyarázatot.

#559454 Klón Előzmény: #559451

Ez megint nem talált, főnyomozó úr.Kezd fáradni, sem a nevem eltalálása, sem a tények értelmezése nem sikerült ma este magának. Kezdi összekeverni a klónokat,tudja, az a gyanús, aki nem gyanús.:-)

Fussunk neki újra, hátha sikerül. Szóval:

1.Állította-e valaha, hogy"nem lesz hitel"? Erre válaszoljon. A többi mellé-beszéd, "bullshit", hogy igazodjak a hely és korszellemhez.

2. Állítja-e most(2012.10.03. este), hogy az E-Star nevű cég soha nem fog megállapodni"kerályi" vezetésű önkormányzattal az adósságaik rendezéséről?

Kérem kerülje az Önre annyira jellemző mellé-beszédet,szexuális tartamú szólamokat. Egyenes kérdés, egyenes válasz. Tudja, ahogy úriemberek között szokás. Igen/nem.

#559447 exmnbs1 Előzmény: #559439

"A vevő korosító lista alapján tárgyévben 55 341 e Ft értékvesztés elszámolására került sor

(alapvetően önkormányzati követelésekre), ezen kívül 7.168 eFt (eredményt nem érintő)

értékvesztés az RFV Sárospatak Kft-től tárgyévben átvett vevőkhöz kapcsolódik."

"A Fejér Megyei Non—Profit Kft-vel szembeni vevőkövetelésre 100.000 eFt értékvesztés került

elszámolásra. A Kft. legfőbb partnere ugyanis önkormányzat, melynek fizetési hajlandósága és

morálja jelentősen romlott. A számlaköveteléseket nem vitatják, de a kifizetések lassan

történnek meg, így az emiatt fennálló bizonytalanság okán az óvatosság elvét szem előtt tartva

került elszámolásra az értékvesztés."

http://e-beszamolo.kim.gov.hu/kereses-Display.aspx?b=kpSblkvlKCiYHTPtZreWww%3d%3d&o=iKB8oaIuKnfXAXosITa8UQ%3d%3d&so=3

ebben vannak a szóbanforgó önkormányzatokkal kapcsolatos cégek kötelezettségei és a nekik nyűjtott kölcsönök

#559446 Sly-- Előzmény: #559445

Tudom, a múltkor is ugyanezt mondta. Figyelek a részletekre.

Én pedig azt mondom, hogy legalább akkora a valószínűsége, mint akkor.

Akkor is meglett az 500, nagy eséllyel mégegyszer meglesz.

#559444 Sly-- Előzmény: #559424

Már megint mogyorózásra vágyik? :-)

Szerintem október végére ismét van esélye az 500 fölötti árfolyamnak.

Addigra Orbán is megcsöcsörészi Merkelt.

Hozzáteszem még nem vettem, de ez bármikor változhat, amint bármi jele lesz az emelkedésnek.

#559443 Fornit Előzmény: #559408

Igen, kiskorában lovat szeretett volna, de most már megelégedne egy lóf.......l is :))

#559436 Arsene Lupin Előzmény: #559426

Ők nyilván a kompromisszumra törekedtek, de egyik lófejű partner komolytalanul végignyihogta a tárgyalást, a másik meg 5 percenként nevet változtatott. A jegyzönyvet vezető kislány tiszta idegroncs lett, hogy egyszer Ede, aztán más, aztán stb,