Nem véletlenül beszélt az Ede az "E-Star nevű cégről". Annak már nem Csabika lesz az élén, hanem kerályi csődbiztos.
Nem véletlenül nyüszítenek a klónok. Ők már tájékoztatva lettek.
Nem véletlenül beszélt az Ede az "E-Star nevű cégről". Annak már nem Csabika lesz az élén, hanem kerályi csődbiztos.
Nem véletlenül beszélt az Ede az "E-Star nevű cégről". annak már nem Csabika lesz az élén, hanem kerályi csődbiztos.
0. Nekem már Ede marad erre a pár hétre.
1. A lengyel "hitel" a gyémánt kilopását szolgálja.
2. Az E-Star nevű cég kerályi csődbiztossal meg fog állapodni az önkorikkal, és ez t*könszúrás lesz a részvényeseknek. Közben lesz egy alapos vizsgálat is a cég körül. Ha úgy gondolják, találnak is dolgokat, aztán sitt.
Ez nagyon is életszerű megközelítés, már amennyiben a hitellehívási folyamat kommunikációs furcsaságaira keresünk értelmes magyarázatot.
Ez megint nem talált, főnyomozó úr.Kezd fáradni, sem a nevem eltalálása, sem a tények értelmezése nem sikerült ma este magának. Kezdi összekeverni a klónokat,tudja, az a gyanús, aki nem gyanús.:-)
Fussunk neki újra, hátha sikerül. Szóval:
1.Állította-e valaha, hogy"nem lesz hitel"? Erre válaszoljon. A többi mellé-beszéd, "bullshit", hogy igazodjak a hely és korszellemhez.
2. Állítja-e most(2012.10.03. este), hogy az E-Star nevű cég soha nem fog megállapodni"kerályi" vezetésű önkormányzattal az adósságaik rendezéséről?
Kérem kerülje az Önre annyira jellemző mellé-beszédet,szexuális tartamú szólamokat. Egyenes kérdés, egyenes válasz. Tudja, ahogy úriemberek között szokás. Igen/nem.
tigus, Hódmezővásárhely számait hol találom?
Escoban nem látok nagy vevőit
Azért mert valami egyszer megvolt, nem biztos, hogy még egyszer meglesz. Hozzak női példákat?
Nyugi, Ede.
Az nem hitel volt, hanem a gyémánt kilopása a cégből.
Ezt a mondatát jegyezzük meg. Olyan "nem lesz hitel"-félének hangzik.
"A vevő korosító lista alapján tárgyévben 55 341 e Ft értékvesztés elszámolására került sor
(alapvetően önkormányzati követelésekre), ezen kívül 7.168 eFt (eredményt nem érintő)
értékvesztés az RFV Sárospatak Kft-től tárgyévben átvett vevőkhöz kapcsolódik."
"A Fejér Megyei Non—Profit Kft-vel szembeni vevőkövetelésre 100.000 eFt értékvesztés került
elszámolásra. A Kft. legfőbb partnere ugyanis önkormányzat, melynek fizetési hajlandósága és
morálja jelentősen romlott. A számlaköveteléseket nem vitatják, de a kifizetések lassan
történnek meg, így az emiatt fennálló bizonytalanság okán az óvatosság elvét szem előtt tartva
került elszámolásra az értékvesztés."
ebben vannak a szóbanforgó önkormányzatokkal kapcsolatos cégek kötelezettségei és a nekik nyűjtott kölcsönök
Tudom, a múltkor is ugyanezt mondta. Figyelek a részletekre.
Én pedig azt mondom, hogy legalább akkora a valószínűsége, mint akkor.
Akkor is meglett az 500, nagy eséllyel mégegyszer meglesz.
Látom, felcsigázta a 60-as lábméretem!
Egyébként azt mondtam, hogy kicsi a valószínűsége.
Már megint mogyorózásra vágyik? :-)
Szerintem október végére ismét van esélye az 500 fölötti árfolyamnak.
Addigra Orbán is megcsöcsörészi Merkelt.
Hozzáteszem még nem vettem, de ez bármikor változhat, amint bármi jele lesz az emelkedésnek.
Igen, kiskorában lovat szeretett volna, de most már megelégedne egy lóf.......l is :))
Esco mérleg megjelent
vevők 71m HUF
szállítók 362m HUF
eredmény -125m HUF
a partner pedig biológiai szükségletekre hivatkozva telefonálgatott mint BPÁ?
Ők nyilván a kompromisszumra törekedtek, de egyik lófejű partner komolytalanul végignyihogta a tárgyalást, a másik meg 5 percenként nevet változtatott. A jegyzönyvet vezető kislány tiszta idegroncs lett, hogy egyszer Ede, aztán más, aztán stb,