Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Erdőbénye

Re: nincs cím

#560067 KawaBazsy Előzmény: #560064

Nekem az is jó, de van Bélánál annyi hely? Mert nálad van sok szoba, meg kulturált körülmények. S a borkóstolóhoz is be kell menni a faluba, én amúgy is csak az édes bortól szoktam becsiccsenteni.. :-)

Szóval.... egyeztettem B…

#560064 Csokigyáros

Szóval.... egyeztettem Bélával... felajánlotta, és én elfogadtam, hogy töltsük a tónál az egész éjszakát... akkor mindenki ihat, nem kell sofőr... főzünk, iszunk (úszunk) aztán ott megalszunk a házikóban... ha szalonképesek vagyunk, akkor felmehetünk szaunázni, bowlingozni a bércre (2-3 perc) tavaly állítólag voltatok, én nem voltam, vagy teljesen kiesett... no mit szóltok??? délelőtt kivinném Bélát a tóhoz, nálunk gyülekeznénk, innánk egy-két kortyot, aztán irány a hegy, és az erdő... nos? :)

Re: gf

#559528 Longshort Voilattila Előzmény: #559522

Nekem is behúzták a függönyt de úgy éreztem átlátok rajta és szörnyű mindezek mellett hogy mindenre emlékszem...áááá

Amikor valaki hülye és okoskodik, de szentül hiszi hogy okos és hülyéskedik :D

#559522 Bendeguz Előzmény: #559516

Fú, valami rémlik a golyós balhéból! :D Bár addigra nekem már behúzták a függönyt :D:D:D

#559435 picirigo Előzmény: #559429

"A női vonalon kimondottan tetszik a dolog, de gondolom ilyenre nem számíthatok."

Nem...ez nem az a buli...az kicsit drágább :)))....

#559431 Pyxis Előzmény: #559427

Az ilyen vidéki kocsmákba már csak azért is érdemes bemenni, hogy felfedezhesd a következő internet sztárját.

#559429 Pyxis Előzmény: #559415

Ezt a szilvás Unikumra írtam :D

Én ismerek melegeket, amíg nem engem fogdosnak és nem előttem kamatyolnak addig nem zavar.

A női vonalon kimondottan tetszik a dolog, de gondolom ilyenre nem számíthatok.

#559421 KawaBazsy Előzmény: #559410

Amennyi pija tavaly is volt, sztem tök felesleges még kocsmázni is menni.. azt csak a legkeményebbeknek javaslom! :-)