Nekem az is jó, de van Bélánál annyi hely? Mert nálad van sok szoba, meg kulturált körülmények. S a borkóstolóhoz is be kell menni a faluba, én amúgy is csak az édes bortól szoktam becsiccsenteni.. :-)
Nekem az is jó, de van Bélánál annyi hely? Mert nálad van sok szoba, meg kulturált körülmények. S a borkóstolóhoz is be kell menni a faluba, én amúgy is csak az édes bortól szoktam becsiccsenteni.. :-)
Szóval.... egyeztettem Bélával... felajánlotta, és én elfogadtam, hogy töltsük a tónál az egész éjszakát... akkor mindenki ihat, nem kell sofőr... főzünk, iszunk (úszunk) aztán ott megalszunk a házikóban... ha szalonképesek vagyunk, akkor felmehetünk szaunázni, bowlingozni a bércre (2-3 perc) tavaly állítólag voltatok, én nem voltam, vagy teljesen kiesett... no mit szóltok??? délelőtt kivinném Bélát a tóhoz, nálunk gyülekeznénk, innánk egy-két kortyot, aztán irány a hegy, és az erdő... nos? :)
Elég ha minden évben egyszer emlékeztetőül puhára verjük őket, ez megvéd egész évben :D
a baj, hogy az év többi napján egyedül megyek abba a kocsmába... :)
Nekem is behúzták a függönyt de úgy éreztem átlátok rajta és szörnyű mindezek mellett hogy mindenre emlékszem...áááá
Amikor valaki hülye és okoskodik, de szentül hiszi hogy okos és hülyéskedik :D
Fú, valami rémlik a golyós balhéból! :D Bár addigra nekem már behúzták a függönyt :D:D:D
Én biliárdozni szeretek, azt is csak egy golyóval :)
Nem is értettem miért reklamáltak a játékosok, náluk kettő volt!! :D
"A női vonalon kimondottan tetszik a dolog, de gondolom ilyenre nem számíthatok."
Nem...ez nem az a buli...az kicsit drágább :)))....
Jaja, a puhányoknak.. :-) Ha Longshort nem lopja el a csocsólabdát, nagy gond nem lehet.. :-D
Az ilyen vidéki kocsmákba már csak azért is érdemes bemenni, hogy felfedezhesd a következő internet sztárját.
Ezt a szilvás Unikumra írtam :D
Én ismerek melegeket, amíg nem engem fogdosnak és nem előttem kamatyolnak addig nem zavar.
A női vonalon kimondottan tetszik a dolog, de gondolom ilyenre nem számíthatok.
Bénye kocsma nélkül olyan mint rózsa tövis nélkül! :D
Csocsózni kell mindenképp!
Amennyi pija tavaly is volt, sztem tök felesleges még kocsmázni is menni.. azt csak a legkeményebbeknek javaslom! :-)
Ez a brigád mindennel kompatibilis! :D